Nagy László a nyáron visszavonul

Szegényebbek leszünk egy nagyon jó játékossal. A Veszprémnél marad sportigazgatóként.

2019. május 10. 11:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ezért váltották le a kézilabda-válogatott szövetségi kapitányait Nagy László, a szövetség szakmai alelnöke nyilatkozott a kapitányváltásról.

Nagy László kiadta a jelszót: stabilitás, erőnlét, önbizalom Több jelölt közül választották ki a magyar férfi kézilabda-válogatott új szakmai stábját. Gulyás István szövetségi kapitány elmondta, hogy a csapat gerince megmarad, de felveszik a kapcsolatot azokkal...
Nagy László: Mindenki más többre tartja a kézilabdánkat, mint mi magunk A szövetségi kapitányi kérdésben még türelmet kért.

Nagy László rögtön kiszúrta, mi a hiba a válogatottnál Kapitánykérdésben még türelmet kér a szövetség új szakmai alelnöke. Erőnlétben változást akar.
Nagy Laci lesz a kézikapitány? Minden idők egyik legjobb magyar kézilabdázója, Nagy László lehet férfi kézilabda-válogatottunk kapitánya a spanyol Chema Rodríguez társaságában.
Nagy László: Ez az én harmincnyolc évem feketén-fehéren A 209-szeres válogatott kézilabdázó ikon élettörténete egyes szám első személyben.
A Veszprémnél csak egy jobb kézicsapat van a BL-történelemben Megnézték, hogy a Bajnokok Ligája-érában mely kluboknak a legjobb a győzelmi mutatója.