Csatlakozott a Ryanair az Easyjethez a legrosszabb légitársaságok klubjában

72 légitársaság közül az ötödik legrosszabb lett.

2019. május 10. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Több utast szállított a Ryanair, mégis csökkent a nyeresége Olcsóbbak lettek a repülőjegyek.

Szenved a Budapestre is repülő fapados Jelentősen romlott az easyJet pénzügyi eredménye a március 31-ével végződött első pénzügyi félévben az előző évihez viszonyítva. A légitársaság honlapján pénteken közölt eredménykimutatás szerint a.....

Friss hírek
330 ezer magyar melós veszítheti el egyik napról a másikra a munkáját Ezek voltak 2019 21. hetének legfontosabb hírei a Pénzcentrumon...
Rekordrészvétel a választásokon: sosem szavazott még az Európai Parlamentről ennyi magyar Megérkeztek a legfrissebb, 18.30-as részvételi adatok is.
Nincs megállás, újabb rekordot állítottak fel a magyar szavazók Délután öt óráig a szavazásra jogosultak 37,06 százaléka ment el voksolni. Öt éve ugyanekkor 24,06 volt a részvételi arány.
Német exit-poll: Weberék nehézkesen nyertek, hatalmasat mentek a zöldek Lassacskán elkezdenek befutni az első exit-pollok, most éppen jött egy Németországból. A német európai parlamenti helyek eloszlása a jelek szerint jelentősen átalakul. A választás toronymagasan legnagyobb vesztese a szociáldemokrata párt, az SPD, mivel ők az előrejelzések szerint a korábbi 27 helyett most csak 15 képviselőt küldhetnek ki.
Rekordrészvétel felé halad a brexitelő Nagy-Britannia az EP-választáson Kimagasló a részvétel Németországban, Franciaországban és Svédországban is.
53 ezer magyar vállalkozást érinthet hamarosan a generációváltás Mintegy 53 ezer hazai vállalkozást érinthet a generációváltás az MNB becslései szerint a következő 5 évben, a hazai vállalkozások 18 százaléka esetében a legfiatalabb tulajdonos is már 60 év feletti...

Kitiltja járatairól a mogyorót az easyJet Kitiltotta a magvakat az easyJet a járatain az allergiás utasok érdekében - írja a BBC. Nem csak az értékesítést állítja le az easyJet a gépein, de a kézipoggyászokban felhozott mogyoró fogyasztását.....
Van egy nasi, amit többé nem vehet meg az easyJet-járatokon Az allergiásokra való tekintettel nem árulnak többé mogyorót a légitársaság gépein.

Top hírek:
Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.05.26) Itt a Pénzcentrum 2019.05.26-i időjárásjelentése...
Bankkártyát talált az utcán: amit ezután tett a magyar férfi, bicskanyitogató + fotó A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához...
Rendkívül feelgood képsoron voksolnak Lázárék Hódmezővásárhelyen is hét ágra süt a nap.
Indul a razzia: milliós bírságot kaphat, akinek kertes háza, hobbi telke van "Figyelem! Már most kell védekezni a parlagfű ellen"..
10 éve nem látott részvételi arány - megmozgatta a magyarokat a mai szavazás Hivatalos eredmények csak este 11 után várhatóak, míg az első várható mandátumeloszlásokra kora este lehet számítani. Addig a 2019-es hazai EP-választás szempontjából a legérdekesebbek a részvételi adatok. A vasárnapi jó idő is belejátszhat abba, hogy az elmúlt 10 év legnagyobb arányú hazai európai parlamenti választási eredménye van kialakulóban.
A magyarok közel harmada túl van rajta: már most többen szavaztak, mint tíz éve Ismét itt vannak a legfrissebb adatok arról, hogy áll a voksolási arány. Komoly rekord van születőben az elmúlt idők EP-választásait tekintve, hiszen már most többen nyilvánítottak véleményt, mint 2014-ben. Komolyabb rendbontások egyelőre nem történtek a szavazóhelyiségekben, és a 150 méteres kampánycsend megsértéséről sem érkezett bejelentés.