A Szépség és a Szörnyeteg musical casting az Operettszínházban!

A Budapesti Operettszínház kétfordulós meghallgatást hirdet A Szépség és a Szörnyeteg előadásának (zeneszerző: Alan Menken, szövegkönyv: Linda Woolverton, dalszövegek: Howard Ashman, Tim Rice) szólószerepeire. A meghallgatás első fordulója a 2019. május 27-i héten a Budapesti Operettszínházban, magyar nyelven történik (1065 Budapest, Nagymező u.

2019. május 13. 20:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Búcsúzik a modellszakmától Cara Delevingne? Kiderült, milyen karrierre vágyik a szépség Katonának áll Cara Delevingne? Napjaink egyik legnépszerűbb modellje szeretné feszegetni a határait, így arra gondolt, jelentkezik a kiképzésre. Meg akarom tapasztalni a határaimat. Sportos va...

17 évvel fiatalabb nővel jár a Jóbarátok Joey-ja - Ez a barna szépség a kedvese Matt LeBlanc és Aurora Mulligan már két éve alkotnak egy párt.
Grace Kelly unokája tündöklő szépség - Szexi miniben pózolt a MET-gálán Charlotte Casiraghi a divatgála egyik legszebb sztárja volt.
Szabó P. Szilveszter és Homonnay Zsolt közös koncertje - Jegyek itt! Fergeteges zenés esttel várja az érdeklődőket a Budapesti Operettszínház két kitűnő művésze Szabó P. Szilveszter és Homonnay Zsolt 2019. július 26-án a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ...
Nem nélküli szörnyeteg vagyok Nem érdekli, ha extrém külseje megijeszt másokat.
Magyar férfi lett a kínai Nagy Ő sztárja A legnépszerűbb kínai társkereső műsor, a Nagy Ő sztárja nem más, mint egy győrújbaráti férfi. Panajoth-Fehér Dávid kegyeiért 24 egzotikus szépség versengett, miközben a műsor időről időre 300 millió ...

Megmutatta! Ez a 21 éves szőke szépség Peter Sramek szerelme! Fotók Öt éve őt, most a szerelmét is megismerheti az ország.
Ők lesznek a Bond-lányok Bár egy év múlva premier, de még mindig titok övezi a következő James Bond-filmet. Az már szinte biztosra vehető, hogy a Bohém rapszódia főszereplője, Rami Malek alakítja majd a főgonoszt, s a Mirror ...
Készülj fel, a lányunk olyan, mint egy szörnyeteg 40 éves korában meghalt Jacqui Saburido, akinek húsz éve egy ittas sofőr által okozott balesetben az egész teste eltorzult. A nő 45 másodpercig égett a lángoló kocsiban.
Ő Kulcsár Edina eltitkolt húga Renáta is páratlan szépség Kulcsár Edina először mutatta meg féltestvérét, Renit.
A szépség ezer arca: Így sminkelnek a nők szerte a világban Érdekes eltérések.
Medveczky Ilona 25 évesen csábító, fekete hajú szépség volt - Felismered fiatalon? Hazánk egyik legnagyobb szexszimbóluma, Medveczky Ilona vérlázítóan dögös volt fiatalon.