Tusk szerint 30 százalék, hogy a britek maradnak az EU-ban

Az Európai Tanács vezetője szerint ma már más lenne a brit népszavazás eredménye.

2019. május 10. 17:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

V4NA: Verhofstadt az Európai Tanács megkerülésével engedne be migránsokat Guy Verhofstadt bukott belga kormányfő, egy egyiptomi oligarcha többségi tulajdonában álló Euronews Raw Questions című műsorában arról beszélt, hogy az egyhangúlag hozott döntési kötelezettség helyett...

El is felejthetjük Manfred Webert? Tusknak és Macronnak sem tetszik a csúcsjelölti rendszer Ha kell, szavazunk erősítette meg az Európai Tanács elnöke, aki szerint nem csak a politikai erőviszonyokat kell figyelembe venni az Európai Bizottság megválasztásánál.

Friss hírek
Utcai dohányzókabinokba terelnék a szingapúri dohányosokat A nemdohányzók védelme érdekében felállított fülkék azonban nem tetszenek a dohányosoknak.
Az oroszok több mint fele homofób egy felmérés szerint 43 százalék szerint nem illetik meg az LMBTQ-közösség tagjait a többségi társadalommal azonos jogok, és az emberek harmada nem állna szóba ismerősével, ha kiderülne róla, hogy meleg.
Az "ostoba nacionalistákat" ostorozza Juncker Az Európai Bizottság elnöke a CNN-nek adott interjúban arról beszélt, hogy a nacionalista politikusok fenyegetik az európai szolidaritást.
Fejbe szúrni a másikat 50 pont, mellkason késelni 30, gyomor 20 pont Londonban odáig fajult a tinik bandaháborúja, hogy ponttáblázatot csináltak a késeléseikre. És erről Youtube-videókban rappelnek.
Independent: Pénteken Theresa May bejelentheti a lemondását Nagyon gyorsan fogy a levegő Theresa May körül, a brit lap szerint már pénteken bejelenti lemondását.
Megtalálták, hogy kik gyártják az ózonpajzsot romboló, betiltott CFC-gázokat A Kína észak részén lévő két tartományban, Santungban és Hopejben lévő hőszigetelőhab-gyárakban állítják elő a Földet védő ózonpajzsot romboló, 2010 óta betiltott CFC-gázokat. A Nature című folyóiratban megjelent cikk szerint az utóbbi években világszerte újra nő a veszélyes gázok kibocsátása.

Babis: a biztonság, a migráció, az ET és az EB viszonya a legfontosabbak A biztonság, a migráció, valamint az Európai Tanács és az Európai Bizottság viszonya azok a kiemelt témák, amelyek az Európai Unió következő ötéves időszakában a legnagyobb figyelmet fogják igénye...
Kétnapos erdélyi körutat tesz Orbán Viktor A miniszterelnök részt vesz Nagyszebenben az Európai Tanács rendkívüli ülésén.
Varsóban oktatta a demokráciát Donald Tusk A lengyel alkotmány betartását szorgalmazta Donald Tusk Varsóban A lengyel alkotmány betartását szorgalmazta Donald Tusk, az Európai Tanács (ET) elnöke, volt lengyel kormányfő a Varsói Egy...

Top hírek:
Moszkva polipként fonja körbe az Orbánt szövetségbe hívó pártokat A napokban lemondott osztrák alkancellár, a szabadságpárti Heinz-Christian Strache egyebek mellett azért sétálhatott bele a bukását hozó csapdába, mert pártja közismerten jó kapcsolatokat tartott fenn Vlagyimir Putyin Oroszországával, így nem volt gyanús, hogy egy orosz milliárdos-unokahúg ajánlott újabb segítséget némi ellentételezésért.
Anya azért dolgozik külföldön, mert drága az óvszer Egyre több nő megy Kelet-Európábaól nyugatra időseket gondozni. A pénz nyilván jobb, de vannak árnyoldalak is.
Egy rejtélyes bécsi ügyvéd is felsejlik a Strachét lebuktató videó mögött Egy bécsi ügyvéd mutatta be az FPÖ frakcióvezetőjének a magát orosz oligarcha-rokonnak kiadó nőt, majd végül ők hívták el az azóta lemondott alkancellárt Ibizára, ahol az őt megbuktató videó készült.
Eltévedt ukrán katonákat fogtak el az oroszok a Donyec-medencében Egy nappal azután, hogy az új ukrán elnök bejelentette, népszavazást tartana a békéről.
Közel 30 millió forintért lettek új amerikai lobbistái a kormánynak A floridai Greenberg Trauriggal kötöttek szerződést, ahol korábban Rudy Giuliani is dolgozott
Két nap alatt másodszor fogtak el orosz bombázókat az amerikaiak Alaszka partjait ismét túlságosan megközelítették orosz gépek.