Lengyelország lemondta egy izraeli küldöttség látogatását, miután megtudták, hogy holokauszt-kárpótlásról is tárgyalnának

A lengyel külügyminisztérium szerint vasárnap a delegáció önkényesen változtatta meg a látogatás menetrendjét.

2019. május 13. 10:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Nemsokára kiderül, hogy melyik a legjobb magyar utcai kaja Itt az ideje végigkóstolni az összeset a magyarostól a vegánig.
Tropico 6 - Szeptemberben jönnek a konzolos változatok Az Xbox One és PlayStation 4 kiadások ősz elején végre elérhetők lesznek.
Lewis Hamiltont is berántotta a Stranger Things Parc Fermé: Lewis Hamiltont is berántotta a Stranger Things
Karel Gott-bankóra vágynak a csehek Vasárnap ünnepelte 80. születésnapját a Prágai Csalogány, aki még mindig hihetetlen népszerűségnek örvend. Ôrület! Két nap alatt 200-szorosára nőtt az emlékpénzek ára.
A MINI ragyogása a Hungaroring Classic-on Klasszikus modelljeivel és legfrissebb újdonságaival is felvonult a hétvégén rendezett háromnapos Hungaroring Classic mintegy 45 000 nézője előtt az idén hatvanéves születésnapját ünneplő brit prémiummárka, a MINI.
Programdömping a PLÁZSon - Halott Pénz és Horváth Tamás is beveszi hétvégén a strandot Július 19-20-21-én annyi program lesz a PLÁZSon, hogy nem is érdemes elhagyni a siófoki nagystrand homokos partját. Lesz Halott Pénz, Horváth Tamás, Rakonczai Imre koncert, az Arénában hajnalig tartó bulik, míg napközben az Eisberg - Just Clear Fitness Fesztivál vár mindenkit, aki szereti aktívan eltölteni a hétvégéit.

Top hírek:
This is the reason why the Brusselite bureaucrats will never understand the success of Orbán The bureaucrats in Brussels believe that by branding Viktor Orbán a far right leader, they can discredit him. Here is the reason why this strategy will always be destined to fail.
Visszahívták az MSZP alelnöki tisztségéből Szanyi Tibort A hétfőn meghozott döntés jogerős.
Egy alabamai rendőrőrs azt kéri, hogy az emberek ne húzzák le a vécén a drogot Mert még az aligátorok is beállhatnak.
Feltűnően hülyén nézett ki a férfi, aki fél kiló kokaint próbált becsempészni a parókájában Nem akarta lenyelni.
Így öltözik egy őszinte EP-képviselő fotó Legalábbis a zöldpárti Nico Semsrott szerint, aki Strasbourgban akciózott.
Az Apple megmutatja, mi lett volna, ha a szovjetek juttatnak először embert a Holdra Újabb előzetest kapott az almás cég saját gyártású sorozata.