Huszonöt éve mutatták be a Ponyvaregényt, és azonnal kitört körülötte a hisztéria

Vannak azok az áldott pillanatok a filmtörténetben, amikor nagy tehetségek találkoznak. Ilyen volt az is, amikor Harvey Keitel megkapta a Kutyaszorítóban forgatókönyvét, amelyet egy ifjonc rendező, egy bizonyos Quentin Tarantino írt. Most mindketten ünnepelnek: 25 éve mutatták be Tarantino világraszóló klasszikusát, a Ponyvaregényt, Harvey Keitel pedig 80 éves lett.

2019. május 13. 17:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

25 évvel a Ponyvaregény után Tarantino újra Cannes-ban versenyez A Volt egyszer egy Hollywood mellett az Adéle élete rendezőjének új filmje is bekerült a programba.

Együtt szívott Tarantino és Almodovar, a koreai Bong elvitte az Arany Pálmát Meglepetések sora Cannes-ben.
Roman Polanski felesége felháborodott Tarantino filmje miatt Emmanuelle Seigner szerint jó a Volt egyszer egy Hollywood, csak az nem tetszik, ahogy a férjével bánnak.
A spoilerezés a legújabb járvány A világ legjelentősebb filmfesztiválján is meg kell esketni a kritikusokat, hogy nem árulják el az új Tarantino-film cselekményét, pedig a Volt egyszer egy Hollywood nem csak a történet fordulatai mi...

Új előzetest kapott a Volt egyszer egy Hollywood A márciusi első teaser trailer után most egy újabb előzetessel jelentkezik a Once Upon a Time in Hollywood. Quentin Tarantino kilencedik filmje élén Leonardo DiCaprio és Brad Pitt párosa áll majd.
Tarantino még mindig brutálisan meglepő Megnéztük a Leonardo DiCaprio és Brad Pitt főszereplésével készült Volt egyszer egy... Hollywoodot. Kritika.
Tarantino utálja a spoilerezést: nyílt levelet írt Cannes-hoz Címzett: Cannes. Aláíró: Quentin. Tárgy: Ne spoilerezzetek!
Minisorozattá vágta Tarantino az Aljas nyolcast Összességében 45 perccel hosszabb lett, mint az eredeti.