Kínjukban kezdték kiárusítani omladozó kastélyaikat az olaszok, bejött a számításuk

"Csak" 100 ezer eurós általányadót kell fizetnie annak a külföldinek, aki kastélyt vásárol Olaszországban ezzel a törvénnyel több célja is volt Matteo Renzi baloldali kormányának 2017-ben. Bejött a számítás.

2019. május 14. 12:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ítéletidő tombol Olaszországban Több helyen járhatatlanná váltak a közutak, iskolákat kellett bezárni, családokat kellett kitelepíteni.

Dél-Amerikában sajátította el a gerillahadviselést az Olaszországot egyesítő Garibaldi 159 éve, 1860. május 11-én szálltak partra Szicíliában Giuseppe Garibaldi vörös inges önkéntesei, a marsalai ezrek, ezzel megkezdődött az egységes Olaszország megteremtéséhez vezető felkelés.
Felmérések szerint gyengül a Liga, erősödik az Öt Csillag Mozgalom A továbbra is a legnagyobb olaszországi pártnak számító Liga gyengülését és az Öt Csillag Mozgalom (M5S) erősödését mutatják a május 26-i európai parlamenti (EP-) választások előtt Olaszországban utol...
Raiola, a világ egyik legismertebb játékosügynöke három hónapos eltiltást kapott Olaszországban Raiola, a világ egyik legismertebb játékosügynöke három hónapos eltiltást kapott Olaszországban hir átigazolás Mino Raiola panucci cs, 05/09/2019 - 16:46 ...
Olaszország teljes orbáni fordulatot vehet Az EU visszadobta a populista koalíció vágyálmokból álló költségvetését. Így végre Olaszországban is teljes gőzzel indulhat majd be az összes problémát Brüsszelre kenő kampány.
A nagy migránspara III.: Olaszország is bezárja a kapukat Hogyan alakult a migráció Európában az elmúlt években? Milyen lépéseket tettek Brüsszel és a tagállamok a helyzet javítására, mennyiben voltak ezek sikeresek, és mi várható a jövőben? Sorozatunk harma...

Munkába állnak Olaszország első robotpincérnői Egy neves tengerparti étteremben kezdik a munkát, ahol Hemingway is gyakran megfordult.
Salviniék megszabadulhatnak a baloldaltól az EP-választások után Minden előrejelzés szerint a Matteo Salvini vezette Liga fog toronymagasan győzedelmeskedni a május 26-án esedékes európai parlamenti választásokon. Egy ilyen nagy arányú győzelem után Salviniék újrag...
Kovács Zoltán: Magyarország és Olaszország bebizonyította, hogy képes biztonságot nyújtani Európa határait meg lehet védeni hangsúlyozta Kovács Zoltán.
Magyarország és Olaszország azonos nézeteket vall a határok védelméről Hivatalos megbeszélést folytatott egymással a magyar és az olasz belügyminiszter.
Nyolcan kínoztak halálra egy mentálisan sérült embert Olaszországban Hat fiatalkorút és két felnőttet tartóztattak le.
Zuhog a hó Olaszországban Tél Tábornok még nem adja fel!