Egykori barátja és üzlettársa bántalmazhatta Stan Leet

Több rendbeli, idős emberekkel szembeni visszaélés a vád a férfi ellen, aki Stan Lee életét is megkeserítette.

2019. május 14. 17:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem rettentik el a Facebook-felhasználókat a botrányok Hiába az adatvédelmi botrányok a Facebooknál és az adatkezelési gyakorlatát érő egyre hangosabb kritikák, ez nemhogy elriasztotta volna a felhasználókat, de egyre aktívabban használják az oldalt -...
Európai tengerhajózás-védelmi egység létrehozását kezdeményezi London A kezdeményezés a kereskedelmi hajók biztonságát szolgálja.
A sznúkervébé döntősei Budapesten is összecsapnak Judd Trump már világbajnokként tér vissza Magyarországra, ellenfele a korábbi négyszeres világbajnok John Higgins lesz novemberben.
Káosz alakult ki a Budapest-Szolnok vonalon, Rákos állomáson ragadt sok utas Olvasónk szerint a 16.15-kor induló vonat összeszedett 30 perc kését Rákos állomásig, majd leszállítottak mindenkit.
Több mint 500 ezer autót hív vissza a Volvo Egy hibás motorelem miatt, amely akár tüzet is okozhat.
Mikulás-kongresszus kezdődött Koppenhágában Mintegy 150 Mikulás kezdte meg a korai előkészületeket.

Ősszel érkezik Stan Lee első felnőtteknek szóló regénye Szuperhős-sztori lesz, természetesen.

Top hírek:
Hatalmasat nyert a sorozatszínészből lett elnök az ukrán választáson Vologyimir Zelenszkij pártja az exit pollok szerint a szavazatok 44 százalékát söpörte be.
Kanadában valaki megpróbált füvet venni online egy Thor nevére szóló kamuszemélyivel
A budaörsi iskolaigazgatók csicskáztatása és a köznevelési törvény módosítása mutatja meg a NER lényegét Jó nagy spéttel, úgy két hete, a köznevelési törvény módosításainak megszavazásakor kezdtem el kapisgálni, hogy nekem személyesen igazából mi a fő bajom az Orbán-rendszerrel.
Tényleg itt a világ vége, ha a 007-es ügynök egy fekete nő lesz? A Bond-franchise több évtizedes fennállása során a konzervativizmus filmes esszenciája volt, pedig sok esetben sokkal progresszívebb vonalat követett, mint amit megítéltek neki. Most, hogy kiderült, egy fekete színésznő debütálhat a 007-es szerepében, sokan felháborodtak azon, hogy már ezt a régi vágású történetet is lerohanja a feminizmus.
A vesebajos vombat és a korán ébredő gorilla - Egy magyar állatorvos kalandjai Állatorvos az, aki alighanem a legtöbb állathoz nem ért. Jó állatorvos pedig az, aki ezt egyrészt büszkén vállalja, másrészt van 300-400 név a telefonjában, akiket felhívhat, ha specialistára van szüksége. Molnár Viktorra igaz mindkettő. A hannoveri állatkert vezető állatorvosa emellett hogy megfordítsuk dolgot a világ számos szakértőjének a telefonjában benne van.
Fenntartani a normalitást - Rónai Egon, akinek nem folyik vér a szája szélén Az egyik, ha nem a legnépszerűbb televíziós kérdező. Látszólag semmi nem hozza ki a sodrából, bár kollégái állítják, kamerán kívül tud türelmetlen is lenni. Valaha sportriporter volt, ma otthonosan mozog szinte minden témában, az atomfizikától a napi politikáig. Ez nem azért van, mert mindenhez ért, hanem mert érdekli az, akivel beszélget mondja.