Egykori barátja és üzlettársa bántalmazhatta Stan Leet

Több rendbeli, idős emberekkel szembeni visszaélés a vád a férfi ellen, aki Stan Lee életét is megkeserítette.

2019. május 14. 17:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Top 15 - a legjobban várt képregények Stan Lee, Stranger Things, Asssassin's Creed, Deadpool, Aliens, Sandman... Szemrevételeztük nektek a közeljövő legfontosabb képregénymegjelenéseket.

A Végjáték rendezői Stan Lee-ről készítenek dokumentumfilmet Joe és Anthony Russo ezzel szeretne tisztelegni a képregénylegenda munkássága előtt.

Friss hírek
Nem a konyhán kerültek kukacok a kerepesi iskola tanulóinak levesébe A szolgáltató cég szerint a polgármester lejáratta őket, rágalmazás miatt feljelentést tettek.
Lángol a békéscsabai István malom A tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki az oltáshoz.
Zelenszkij a parlament rendkívüli összehívását kérte Az ukrán elnök hivatalos levélben fordult a házelnökhöz.
Interneten terjedő kihívások veszélyeztetik a fiatalokat Zaklatás, csalás, zsarolás ezek a leggyakoribb veszélyei az internetnek. De a közösségi médiában egyre több a kihívás is. A veszélyes mutatványok már több halálos áldozatot is követeltek.
Egy áldozat özvegye 276 millió dollárra perli Boeinget A kereset szerint a repülőgépgyártó nem ismertette rendesen a 737 MAX 8 szoftvereit.
Megérkezett Magyarországra az Apple fizetési szolgáltatása Az Apple mobilfizetős rendszere 2014 óta működik a világban.

Dokumentumfilmet készítenek Stan Lee-ről a Bosszúálló-filmek rendezői A Russo testvérek így tisztelegnek a Marvel atyja előtt.
A Bosszúállók: Végjátékban láthatjuk utoljára Stan Lee-t Korábban úgy volt, hogy az új Pókemberben is feltűnik egy cameo erejéig.

Top hírek:
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
7 százalékkal drágultak a budapesti albérletek Budapesten 160 ezer forint az átlagos bérleti díj május közepén.
Washington felfüggesztette a Huawei-korlátozásokat Ezzel időt adnak a vállalatoknak.
Terrorcselekmény elkövetése miatt is vádat emeltek a christchurchi merénylő ellen Ez volt a szigetország történetében elkövetett legsúlyosabb tömeggyilkosság.
Meghalt Niki Lauda - A Forma-1-es legenda 70 évesen, családja körében hunyt el Hétfőn elhunyt Niki Lauda, háromszoros világbajnok Forma-1-es pilóta.
Mir?l álmodik a lány? II. rész