Egy másik Vampire: The Masquerade játék is készül

A Bloodlines 2-vel párhuzamosan dolgoznak egy játékon a The Council fejlesztői.

2019. május 14. 19:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bloodlines 2 - bemutatkozott a Tremere-klán Szép lassan egyenként bemutatkoznak a Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 vámpírklánjai. Ezúttal a Tremerén a sor, akik a halhatatlanságuk mellé mágikus képességeket is kaptak. Ha úgy tetszik, vérsz...

Ősszel már mozgás közben is láthatjuk a Vampire: The Masquerade Bloodlines 2-t Nem pubikus demót kapunk, hanem a PDXCon 2019 rendezvényen lesz kipróbálható a játék.

Friss hírek
Bojkottálják a Huawei-t az amerikai technológiai óriások Új szakaszába lépett az amerikai-kínai kereskedelmi háború.
Huawei: nincs szükségünk amerikai komponensekre Erről maga Ren Zhengfei nyilatkozott, aki hangsúlyozza: a Huawei semmi törvénybe ütközőt nem tett, és felkészült a külső beszállítóktól való függés lazítására.
3Dconnexion CadMouse Wireless egér: univerzális többdimenziós Tesztünk alanya leginkább modellezés közben érzi otthon magát.
Féltucat gonosztevővel jön az új Batman-film? A The Hollywood Reporter értesülései szerint Matt Reeves még mindig gőzerővel dolgozik a The Batman forgatókönyvén és nem kizárt, hogy a főhősnek legalább féltucat gonosztevővel is meggyűlik majd a baja.
A chipgyártók sem szállítanak a Huaweinek A Qualcomm, az Intel, a Broadcom és az Infineon is felfüggesztette a Huawei felé a teljesítéseket.
Trónok harca - most vizesflakonok maradtak a díszletben Egészen megdöbbentő, mennyire nem volt óvatos a stáb ebben az évadban, de minden búcsú nehéz.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - még idén lesz belőle játszható verzió A szerencsésebbek már ősszel kipróbálhatják, hogy milyen újra vámpírnak lenni.
Bloodlines 2 - bemutatkozik a Brujah klán Bemutatkozott a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 következő játszható frakciója, a Brujah. Seattle vámpírjai közül ők a legerősebbek és legfürgébbek. Igazi lázadók, akik nem tűrik a társadalom él...
Ilyen lesz a Thinbloods frakció a Bloodlines 2-ben A Sötétség Világán az újszülött vámpírokat Thinbloodoknak nevezik, ők még csodálkozva szemlélik megváltozott létüket. Az ő frakciójukat mutatja be a Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 legújabb kedv...

Top hírek:
Megint baj van az Intel processzorokkal Alig hevertük ki a Meltdown és Spectre támadásokat, most itt az újabb fenyegetés.
E3 2019: Két új játékkal készül a THQ Nordic Már biztos, hogy legalább két új játék bejelentésével készül az idei E3-ra a THQ Nordic. A hírek szerint nem teljesen új címekről lesz szó, hanem egy régebbi játék remake-jéről és egy korábbi franchise folytatásáról.
Switches portok és stratégiai játékok uralják május második felét A hónap hátralévő részében sem fogunk unatkozni.
E3: 2019 - A THQ Nordic két ismert sorozat folytatását jelenti be Az idei expó minden bizonnyal érdekes lesz, hiszen régi szériák folytatásainak leleplezésére számíthatunk.
A Minecraft lehet minden idők legnépszerűbb játéka Nehéz megbecsülni, hogy pontosan mennyi példányt adtak el a Tetrisből, de sokan 170 millióra saccolják a számot. Ha ez igaz, akkor a Minecraft a maga 176 milliójával minden idők legkapósabb játéka lehet.
A legjobb mobiljátékok a héten Megjelent a díjnyertes The Gardens Between iOS-re, és világszerte elérhetővé vált a Durango.