Szuper menő, milyen díjra jelölték Vilmos herceget

Nagyon büszke lehet rá a családja!

2019. május 15. 6:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rájuk sem ismerünk: Őrületes mennyit nőttek az utóbbi időben Katalin és Vilmos herceg gyermekei A kis Sarolta hercegnő igazi nagylány lett az utóbbi időben!

Megrendezett volt Vilmos és Harry közös családi programja? A royal szakértők legalábbis ezt állítják
Katalin, Meghan és az összes királyi gyerek ott volt Vilmos és Harry póló meccsén A két hónapos Archie Harrison mondjuk nem izgulta túl.
Ezért adott esélyt másodjára Vilmos Katalinnak? Erre biztosan nem gondoltál volna
Személyes ügyekre célozva nem enged az igazgató kirúgásából a püspök A szülőknek írt levelet a győri Apor Vilmos iskola ügyében, melyben közli, hogy megmásíthatatlan a döntés.
Őt szerette Vilmos előtt - Így néz ki Katalin hercegné első szerelme Külön érdekesség, hogy exbarátját is Vilmosnak hívták.

Rajongókkal együtt gyászolta édesanyját Vilmos herceg Nem várt meglepetés fogadta a gyászoló népet, akik a Kensington-palota előtt gyűltek össze megemlékezni a szülinapos Dianáról. A több mint húsz éve elhunyt hercegnő idősebbik fia, Vilmos herceg tette ...
Veszekedésektől hangos a brit királyi palota - Vilmos herceg kitálalt családjáról Vilmos herceg váratlanul kiteregette a szennyest.
Vilmos herceg elárulta, mit tenne, ha meleg lenne valamelyik gyereke Nagyon aranyos a válasza!
Vilmos herceg: Teljesen rendben lenne, ha a gyerekeim melegek lennének Ilyen kérdést sem kap minden nap.
György herceg lesz a legcukibb koszorúsfiú - Újabb esküvőre készül a királyi család Összeházasodik Vilmos herceg legjobb barátja és György herceg tanárnője.
10 extracuki fotó, ami bizonyítja, hogy Vilmos herceg egy nagyra nőtt gyerek Soha nem fog megkomolyodni