Hír: Szinte kizárt, hogy Orbánék kiadják Gruevszkit

Szinte kizárt, hogy a magyar kormány kiadja az államellenes, korrupciós és más köztörvényes bűncselekmények miatt immár nemzetközi elfogatóparanccsal körözött Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnököt.

2019. május 15. 10:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A kút mélyén: Kazahsztán kormánya is jobban tiszteli a törvényeket, mint Orbánék Utolsók vagyunk jogállamiság szempontjából az EU-ban,világszinten pedig Botswana, de a monarchikus Egyesült Arab Emírségek is leköröznek minket. (Belföld)

Szabad szemmel Orbánék azért ölelik magukhoz Ursula von der Leyent, hogy javítsák kapcsolatukat az EU-val Nemzetközi sajtószemle, 2019. július 20. (Külföld)
A fapados repülésből kiderül, mik azok az ügyek, amiktől titokban Orbánék is félnek Egy Wizz Air-jegyből és a Karmelita fehérre mázolt falaiból derül ki, mit tartanak valójában veszélyesnek a Fideszben.
Szabad szemmel: Weber és von der Leyen leszerelnék Orbánék egyik legfontosabb érvét Nemzetközi sajtószemle, 2019. július 16. (Külföld)
Lemondott a Gruevszki-féle lehallgatásokat vizsgáló különleges ügyész Az ellenzék támadásai nyomán ellehetetlenült Katica Janeva különleges ügyészségi vezető munkája, így lemondott hivataláról.
Egy Budapesten élő török üzletemberrel ment bulizni Gruevszki, miután a 444 szerkesztősége mellett a külügy helyettes államtitkárával tárgyalt Macedóniában pedig arról írnak a lapok, hogy ugyanebben a buliban egy magyar playmate-tel fotózkodott a volt miniszterelnök.

Nikola Gruevszki Rocco Siffredivel, az egyik leghíresebb pornósztárral mulatott együtt az Európa hajón Óriási buli lehetett a Budapest Business Party, nem csoda, hogy korábban az Eximbank szponzorálta.
Épp azért küzd az EB új elnökjelöltje, amit Orbánék csuklóból leszavaztak A magyar kormány vétója miatt sem született korábban megállapodás a 2050-es klímacélról. Nagy kérdés, mi lesz ezek után, ugyanis az Európai Bizottság német elnökjelöltjének épp a klímavédelem az egyi...
Szabad szemmel: Orbánék büszkék a győzelemre, de nagy árat fizetnek még ezért Nemzetközi sajtószemle, 2019. július 8. (Külföld)
Csak az orosz gáz felé húznak Orbánék Az Egyesült Államok azt szeretné, ha Magyarország nem kötne újabb hosszútávú szerződést Moszkvával - értesült a Népszava. (Belföld)
Orbánék azért vétózhatták meg a klímacélt, hogy a lengyelek tovább szennyezhessenek A vétózók óriási szívességet tettek Lengyelországnak.
Orbánék einstandolják a kultúrát, majd tönkreteszik Nem elég elfoglalni a kulturális intézményeket, át is kell formálni a kultúrát szól az új parancs. A lenyúlás is folytatódik, s elbuknak még azok is, akik kompromisszumra törekszenek, most épp a POS...