Hír: Szinte kizárt, hogy Orbánék kiadják Gruevszkit

Szinte kizárt, hogy a magyar kormány kiadja az államellenes, korrupciós és más köztörvényes bűncselekmények miatt immár nemzetközi elfogatóparanccsal körözött Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnököt.

2019. május 15. 10:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Orbánék nem hajlandók fogadni a néppárti három bölcset Ezúttal a néppárti bölcsek tanácsát kosarazta ki Orbán Viktor: a három veterán néppárti politikus találkozni akart a miniszterelnökkel az EP-választások előtt, de a Népszava értesülései szerint erre ...

Szkopje Gruevszki kiadását kérte az Interpolnál Az alkotmányos rend elleni terrorfenyegetéssel gyanúsítják a Magyarországon bujkáló macedón politikust.
Hír: O1GY, Orbán egy gyáva! Az Európai Bizottság nyilatkozata után teljesen nyilvánvaló, hogy Orbánék ismét gátlástalanul hazudnak! A migránskampány kifulladása után kínjukban már azt hazudják, hogy az Európai Unió megtámadta a...
Könyvet ad ki a börtönt megúszó, Budapesten menedékre lelt Gruevszki Tapasztalatok a jövő számára címmel ad ki kötetet a bukott macedón politikus.
A Magyarországra szökött Gruevszki pártjának jelöltje veszített az elnökválasztáson A kormányzó baloldal örülhet Észak-Macedóniában.

Hír: Ujhelyi: barikádokra állva kell küzdeni Orbán rendszere ellen Neki harangoztak címmel mutatta be Ujhelyi István a NER ellenzékében írt leveleiből készült válogatáskötetét. Az MSZP EP-képviselője szerint nem megy másként az Orbánék elleni küzdelem, mint hogy bel...
Ma kiderült, Orbánék nem esélytelenek az uniós költségvetési vitában Az unióhoz 15 éve csatlakozott országok varsói nyilatkozatában elégtelennek tartják az Európai Bizottság 2020 utáni büdzsére vonatkozó javaslatát.
Felszámolás alá került Orbánék 3 milliárdból alapított Központi Adatfeldolgozója Eddig nem derült ki, mi lett volna a 4 éve alapított állami cég feladata, és így ezután sem fog.
Beindult a fegyverkezési verseny - most kiderül, hogy Orbánék valóban sokat költenek-e erre Felpörgött a fegyverkezési verseny egyértelműen ez a konklúziója a Stockholm International Peace Research Institute legújabb jelentésének. Szinte minden ország többet költött a katonaságra és a hadii...
Bajnai Gordon: Ha Orbánék győznek, Európa részekre szakad Tíz éve lett miniszterelnök, most Londonban dolgozik. Azt reméli, Magyarország erős üzenetet küld az EP-választáson Európának, amelynek sorsa szerinte évtizedekre dőlhet el májusban. Interjú.
Jön az orosz vezetésű bank, és Orbánék már készülnek belépni egy másik hasonló szervezetbe Az egykori KGST bank Magyarországra költözése már kész tény, rohamtempóban zajlik a bank székhelyének áthelyezése. De a történet itt nem áll meg.