Újabb Windows 10 frissítési probléma

Biztos, ami biztos, egyes PC-ken kétszer települ a kumulatív frissítés.

2019. május 15. 10:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Újabb Windows 10 frissítési buktától fél az Intel Ezért már most kiadta a jövő hónapban megjelenő nagy frissítést támogató vezérlőket, hogy legyen idő a kompatibilitás ellenőrzésére.

Friss hírek
Idehaza is élesedett az Apple Pay Hosszú várakozás után immár Magyarországon is hivatalosan elérhető az Apple Pay fizetési szolgáltatás - jelentette be az OTP.
Great Rune - ez lehet a Dark Souls fejlesztőinek játéka, amibe George R.R.Martin is besegít Ha a könyvek nem is, a játék legalább jól halad a jelek szerint.
Megérkezett a macOS-es Edge böngésző Canary verziója A Microsoft új, Chromiumra építő böngészője először próbálható ki az Apple platformján.
Meglepődtek a Sony dolgozói a Microsoft-összeboruláson Ráadásul a redmondi cég csak másodikként volt a japánok listáján, az Amazonnál kilincseltek először, de nem jött össze az üzlet.
Kapott egy kistestvért a Samsung Exynos 9610-es rendszerchip Az Exynos 9609 nem épül új lapkára, pusztán némi korlátozást vezet be az eredeti fejlesztéshez képest.
Bevétel után kutat az IT Jelentem, a helyzet fokozódik. Az informatikai vezetőkkel szemben támasztott követelmények nemhogy csökkennének, inkább bővülni látszanak. Egy, a közelmúltban készített IDG-kutatás egyik eredményéből arra következtetek, hogy hamarosan nálunk is általánosan elvárják a CIO-tól, hogy találjon rá új bevételi lehetőségekre.

Újabb Windows-frissítési probléma A McAfee programjait futtató Windows 7-es számítógépeket ugyancsak érinti az áprilisi frissítés hibája.

Top hírek:
Új SSD profiknak A Kingston bemutatta vállalati ügyfeleknek és nagy teljesítményigényű felhasználóknak szánt, új generációs M.2 NVMe PCIe SSD-jét, a KC2000-et.
A HPE tulajdonába kerül a Cray A két érintett közös bejelentésben erősítette meg az 1,3 milliárd dollár értékű akvizíciót.
Csupa kijelző lesz a Redmi csúcsmodellje A Redmi K20-ról egyre több információ érkezik, kivéve a bemutató hivatalos dátumát. Azt továbbra sem tudjuk.
Sniper Elite V2 Remastered teszt - Berlin elesett Tényleg szebb lett valamivel a Sniper Elite V2, de hiányosságai ennyi év után még inkább zavaróak, mint eredetileg.
Mortal Kombat 11 - búcsú a 30 fps-től Vadonatúj frissítést kapott a NetherRealm Studios brutális alkotása, melyből kiderült, hogy a fejlesztők jelenleg is azon dolgoznak, hogy a játék minden része képes legyen stabilan tartani a másodpercenkénti 60-as képkocka-számot.
Brit toplista: élre tört a Rage 2 Bár a fejlesztők öröme korántsem lehet határtalan. A Rage 2 eladásai ugyan elegendőek voltak ezúttal a toplista első helyére, ám az első részhez képest jócskán megcsappant az érdeklődés a játék iránt.