Mentális problémáiról mesélt a Trónok harca sztárja

Nagyon-nagyon őszinte volt.

2019. május 15. 12:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nemcsak a Trónok harca-társas szakíthat szét barátságokat, hanem egy szívószál is A július a műanyag nélküli életé. De miről szól igazán ez a kihívás, és mit tegyünk, ha mondjuk éppen a piacon nem hagyják, hogy teljesítsük a feladatot?

Izgalmas infók derültek ki az új Trónok harca sorozatról Maga az író, George R.R. Martin árulta el a részleteket!
A Trónok harca egyik legkedveltebb szereplőjének őse is szerepel majd az előzménysorozatban George R. R. Martin izgalmas részletekkel örvendeztette meg a kíváncsi rajongókat.
Rémfarkasok és Starkok is lesznek a Trónok harca előzménysorozatában George R. R. Martin a legutóbbi interjújában megosztott néhány információt a sorozattal kapcsolatban.
Így készült a Trónok Harca faliszőnyege
Elkelt a Trónok harca Sansája most már fotónk is van róla Sophie Turner és Joe Jonas immáron házastársak.

Férjhez ment a Trónok harca Sansája - Álomszép menyasszonyi ruhában mondta ki az igent Sophie Turner és Joe Jonas megosztották az első esküvői fotót.
A Trónok harca Éjkirályáról neveztek el egy új gyapjaslégyfajtát A Trónok harca főgonoszáról, az Éjkirályról kapta a nevét egy új gyapjaslégyfajta, ami a kutatók szerint nagyjából ugyanígy viselkedik, mint a sorozatbéli karakter.
A Trónok harca főgonoszáról kapta a nevét egy új gyapjaslégyfajta
Elkészült a Trónok harca szegedi különkiadása
Batman, Szomszédok és a Trónok harca az Indexen! Pénteken 7-kor kapcsoljuk az Óbudai Danubia Zenekar szabadtéri filmzenekoncertjét. Oroszlánkirály! Karib-tenger kalózai!! Cinema Paradiso!!!
Kit Harington hárommillió forinttal támogatta a rajongóit Nagylelkű felajánlás: három millió forintot adományozott a rajongóinak Kit Harington. A Trónok harca című sikersorozat sztárja nemrég elismerte, összeroppant a hirtelen jött siker súlya alatt, és n...