Mentális problémáiról mesélt a Trónok harca sztárja

Nagyon-nagyon őszinte volt.

2019. május 15. 12:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ezt jelenti az a fehér ló a Trónok harcában? Ha még nem láttad a legújabb részt, ne olvass tovább! Spoilerveszély!

Trónok harca - extra jeleneteket is felvettek, hogy megakadályozzák a spoilerek kikerülését Újra előkerült pár korábban kiszivárgott kép, melyek arra utalnak, hogy még a színészek sem voltak biztosak az egyik szereplő sorsában.
James Cordennek Trónok harca-spoiler miatt kívánták, legyen beteg a gyereke, ő pedig válaszolt Ízléstelen reakció érkezett a műsorban elhangzottakra.
50 Cent a sárkányokkal együtt küldte el a fenébe a Trónok harca rajongóit
Eltiltották a Trónok harcától a sorozat fiatal színésznőjét - Nem fogod elhinni, miért A Lyanna Mormontot alakító Bella Ramsey nem nézheti a saját sorozatát.
Óriási bakit vétett a Trónok harca színésznője - Beszédes fotót posztolt Emilia Clarke szerint ő lehetett a bűnös a ciki bakival kapcsolatban.

El sem tudod képzelni, mennyi pénzt hozott ez a Trónok harca baki a Starbucks-nak Sokat, nagyon sokat
Emilia Clarke is reagált a Trónok harcás bakira A Trónok harca egyik jelenetében felejtett starbuckos pohár története tovább folytatódik.
Egy hollywoodi színésznőnek nagy baja van a Trónok harca új részével, és igaza van Jessica Chastain valami nagyon fontosat mondott
Trónok harca 4: Ebből már nem lehet jól kijönni Hiába az előző epizód óriási fordulata, még semmi sem oldódott meg. A történetvezetési problémák sem.
Egy tök ismeretlen golfozó nyert 1,4 millió dolláros tornát A világranglista 417. helyén álló Max Homa ezután a Trónok harca-spoilerek miatt aggódott.
Hihetetlenül fontos és meglepő információt kotyoghattak el a Trónok harcáról, legalábbis egy teljesen idióta következtetés szerint