A Trónok harca alkotópárosa írja a következő generáció Star Wars-filmjét

David Benioffék nem fognak unatkozni az évadzáró Trónok harca-epizód után.

2019. május 15. 13:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Címet kapott a Trónok harca előzménysorozata Már két hete forog Észak-Írország fővárosában az új történet.

50 Cent a sárkányokkal együtt küldte el a fenébe a Trónok harca rajongóit
Eltiltották a Trónok harcától a sorozat fiatal színésznőjét - Nem fogod elhinni, miért A Lyanna Mormontot alakító Bella Ramsey nem nézheti a saját sorozatát.
Óriási bakit vétett a Trónok harca színésznője - Beszédes fotót posztolt Emilia Clarke szerint ő lehetett a bűnös a ciki bakival kapcsolatban.
Jótékonykodj és esélyed lehet egy Star Wars relikviára A jótékonysági tombola résztvevői közül valaki egy Mads Mikkelsen által aláírt Galen Erso játékfigurát vihet majd haza.
Emilia Clarke is reagált a Trónok harcás bakira A Trónok harca egyik jelenetében felejtett starbuckos pohár története tovább folytatódik.

Jön, jön, jön! Még három Star Wars film érkezését erősítette meg a Disney Sokak bánatára idén karácsonykor érkezik a Skywalkerek történetének utolsó Star Wars-mozija, amelyről már kiderült, hogy a Star Wars: Skywalker kora címet fogja viselni. Ám a Disney legutóbbi bejelent...
2022-ig pihentetik a Star Wars-filmeket Közzétette a Disney, hogy milyen ütemezés szerint küldi mozikba az új filmjeit a következő években - beleértve a Fox alá tartozó címeket is. A Star Wars és az Avatar így évente váltják majd egymást.
Egy tök ismeretlen golfozó nyert 1,4 millió dolláros tornát A világranglista 417. helyén álló Max Homa ezután a Trónok harca-spoilerek miatt aggódott.
Hihetetlenül fontos és meglepő információt kotyoghattak el a Trónok harcáról, legalábbis egy teljesen idióta következtetés szerint
Star Wars Jedi: Fallen Order - kiderült, mikor és hol láthatjuk majd mozgás közben Szerencsére nem is kell már olyan sokáig kibírnunk.
Jon Snow: Shakespeare-hez méltó lesz a negyedik rész Mindenki azt találgatja, mi értelme még a Trónok harcának a történtek után. A Jon Snow-t játszó Kit Haarington azt mondja, most jön a java.