A Trónok harca alkotópárosa írja a következő generáció Star Wars-filmjét

David Benioffék nem fognak unatkozni az évadzáró Trónok harca-epizód után.

2019. május 15. 13:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Meglepő, hány Emmy-díjra jelölték a Trónok harcát! A GoT konkrétan rekordot döntött.

Soha annyi Emmy-díjra nem jelöltek még tévét mint az HBO-t 137 jelölést kaptak, ebből a Trónok harca záróévada 32-t, a Csernobil 19-et. A Netflix 117 nevezésnek örülhet.
Itt a bizonyíték, hogy nemcsak harcolni, de forgalmat irányítani is simán lehet fénykarddal A Star Wars-filmekben brutális összecsapások eszközei ezek a fegyverek, de a való életben sokkal kedvesebb célra használják őket.
Már a második szezonja készül az élőszereplős Star Wars-sorozatnak A The Mandalorian jó eséllyel folytatódni fog.
Nemcsak a Trónok harca-társas szakíthat szét barátságokat, hanem egy szívószál is A július a műanyag nélküli életé. De miről szól igazán ez a kihívás, és mit tegyünk, ha mondjuk éppen a piacon nem hagyják, hogy teljesítsük a feladatot?
Izgalmas infók derültek ki az új Trónok harca sorozatról Maga az író, George R.R. Martin árulta el a részleteket!

Star Wars ház és algacipő: 5+1 fura dolog, ami a Forbes Kanye West-cikkéből derül ki A rapper a harmadik legtöbbet kereső celeb, ennek kapcsán a Forbes írt egy hosszú cikket róla. Elolvastuk, hogy neked már ne kelljen!
Rémfarkasok és Starkok is lesznek a Trónok harca előzménysorozatában George R. R. Martin a legutóbbi interjújában megosztott néhány információt a sorozattal kapcsolatban.
Így készült a Trónok Harca faliszőnyege
Elkelt a Trónok harca Sansája most már fotónk is van róla Sophie Turner és Joe Jonas immáron házastársak.
The Rise of Skywalker - szó lesz még Rey szüleiről Habár a Star Wars: The Last Jedi a maga módján választ adott arra a kérdésre, hogy kik lehetnek Rey szülei, úgy tűnik, a kilencedik epizódot rendező J.J. Abrams tartja magát a korábbi mondásához: ez a...
Álomszereposztással gyilkol a Star Wars rendezője