Így lesz Archie-ból is herceg

Néhány évet várnia kell még a címre.

2019. május 15. 13:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tüneményes pillanatképek a két hónapos Archie Harrison Mountbatten-Windsor életéből Az első fotó a kis trónörökösről A két napos, fehér pólyába bugyolált újszülöttet születése után két nappal mutatta meg a világnak Meghan és Harry. A

Katalin, Meghan és az összes királyi gyerek ott volt Vilmos és Harry póló meccsén A két hónapos Archie Harrison mondjuk nem izgulta túl.
A trónörökösnek hála az Archie a legnépszerűbb név idén újszülötteknél Már korábban is felívelőben volt, de Harry és Meghan megdobta a népszerűségét.
Ők lennének Archie keresztszülei? A keresztelőt már megtartották, ám a hercegi pár titkolózik, ezért megindultak a találgatások.
Megható: Így emlékeztek Diana hercegnére a kis Archie keresztelőjén Lélekben velük volt
Gyönyörű képet osztottak meg Meghanékról Archie Harrison keresztelője után Július 6-án megvolt a kis Archie Harrison keresztelője, ennek apropóján készült pár családi kép.

Kiderült: ezért nem lesz ott Erzsébet királynő Archie keresztelőjén Azért ez elég fura, hogy pont ő hagyja ki.
Ezért titkolja Meghan hercegné, kik lesznek Archie keresztszülei Ez lenne a magyarázat a döntésükre?
Támadják Meghant és Harryt az Archie-ról megosztott fotók miatt Nem ilyen képeket vártak a royal rajongók.
Újra láthatjuk a tündéri Archie herceget - Harry és Meghan kisfia Afrikába utazik A hercegi pár Afrikába utazik az ősszel, és kisfiuk is velük tart.
Micsoda ritka pillanat! Meghan Markle és Harry herceg együtt egy baseball meccsen Nagyon cuki ajándékot kapott a kis Archie
Elő a naptárakat: júliusban új fotó érkezik a kis Archie-ról Csak néhány hét, és újabb képet láthatunk Harry herceg és Meghan Markle kisfiáról. Bár a hercegi pár előre kikötötte, hogy szeretnék védeni a magánéletüket, egy-egy babafotó erejéig ők is elgyengülnek...