Suttyomban emelték meg a közmédia vezetőjének a fizetését

Hiába pereltek az adatokért, mire kiadták, már rég elavultak.

2019. május 15. 15:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Egy befektetés, amivel határ a csillagos ég Fél évszázaddal a holdraszállás után a befektetők végre hozzáférhetnek egy olyan alaphoz, amelyen keresztül olyan vállalatok részvényeibe fektethetnek, amelyek tevékenysége részben vagy egészben a...
Heves esők és 25 fok szeszélyes napok jönnek Magyarországon A 0-10 fok közti időjárástól egy időre elbúcsúzhatunk.
Megvan, mikor szavaznak az osztrákok a politikai bukás után - az ellenzék Orbánék kapcsolatait vizsgálná Megvan, mikor mehetnek ismételten szavazni az osztrákok: szeptember elején rendezik meg az előrehozott parlamenti választást Ausztriában - derült ki Alexander Van der Bellen osztrák szövetségi elnök és Sebastian Kurz kancellár vasárnapi találkozóját követően. Mindeközben a Jobbik vizsgálóbizottságot akar.
Félelmetes igazság: ennyire tudatlan a magyar felnőttek egy része ..
Moszkva befészkelte magát a sarkvidékre és várja a felmelegedést Az északi országok többsége igényt tart a sarkvidék egyes körzeteire, de Oroszország valamennyi vetélytársánál aktívabban igyekszik érvényesíteni akaratát a klímaváltozás miatt egyre elérhetőbbé váló térségben.
Brutálisak lesznek a jegyárak a jövő év EB budapesti mérkőzéseire ..

Top hírek:
Kunetz Zsombor a Fülkében: Egy főorvosnak 3 millió, egy kezdőnek 600 ezer járna Az oxyológus szakorvos volt légi mentő és vezette az Istenhegyi Magánklinika Zrt.-t is, egy ideje szabadúszó orvosként és egészségügyi rendszerfejlesztőként dolgozik. Emellett blogot is ír, így derülhetett ki, hogy a múlt hétvégén - a többszörösen sérültek esetében - sorra lemondták a baleseti ügyeletet a budapesti kórházak, és áteresztik az ólommellények a sugárzást a Péterfy-kórházban.
Friss! Az Ötöslottó nyerőszámai a 20. héten Élőben közvetítjük a sorsolást...
Meglepő változás: ez ma a magyarok kedvenc söre 307 ezer hektoliter prémium sört döntöttünk le tavaly a torkunkon...
Nem jön be a magyaroknak az élethosszig tartó tanulás Alig van ország az EU-ban, ahol kevesebb felnőtt képzi magát, mint nálunk.
EP-választás: hogyan szavazhatnak azok, akik külföldön élnek? A jövő vasárnapi európai parlamenti választáson több mint húszezren voksolhatnak Magyarország 132 külképviseletének egyikén. Az EU tagállamaiban eltérően szabályozzák, hogy szavazhatnak-e a hazai listákra a külföldön élő állampolgárok, s ha igen, ezt megtehetik-e a külképviseleteken.
Figyelmeztet a rendőrség: 150 ezres bírságot kockáztat, aki ezzel játszik Érthető, hiszen elég veszélyes dolog...