Suttyomban emelték meg a közmédia vezetőjének a fizetését

Hiába pereltek az adatokért, mire kiadták, már rég elavultak.

2019. május 15. 15:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Trükkös Brexit-lépésre készül az új brit miniszterelnök Kéthetes kényszerszabadságra küldheti október második felében a brit törvényhozókat Boris Johnson, ha miniszterelnökké választják és ezzel az a célja, hogy így parlamenti ülésszak hiányában a...
Milyen Brexit? Évtizedek óta nem érkeztek ilyen jó hírek Nagy-Britanniából Négy és fél évtizede nem mért mélypontra süllyedt a munkanélküliség Nagy-Britanniában. A brit statisztikai hivatal (ONS) keddi adatismertetése szerint a májusban zárult három hónapban átlagosan 3,8...
Bemutatta éves fenntarthatósági jelentését a Huawei Nyilvánosságra hozta 2018-as fenntarthatósági riportját a Huawei Technologies. A vállalat több mint egy évtizede készít kimutatást arról, milyen lépéseket tett a környezet védelme, valamint a digitális technológiák energiafelhasználásának csökkentése és a felhasználók technológiai bevonása érdekében.
Tényleg csak a bevándorlók és a nyugdíjasok menthetik meg Magyarországot a katasztrófától? Magyarországnak elsősorban a nők és az idősek foglalkoztatása terén kellene előre lépnie a következő évtizedekben, emellett a költségvetés számára nyomást jelenthet az elöregedéssel kapcsolatos...
Még mindig a gyerek születési éve a leggyakoribb jelszó Annak ellenére, hogy a netező magyarok 30 százaléka aggódik egy esetleges hackertámadás miatt, a jelszavaikra már kevésbé figyelnek. 56 százalék sok helyre ugyanazzal a jelszóval lép be és mindössze 11 százalék használ valamilyen jelszómenedzselőprogramot.
Nagy újítás jön a hazai vasútállomásokon Elkészítette a kormány a vasúti közlekedés stratégiáját, öt kiemelt feladatot jelöltek meg ebben, melyek közül az egyik a digitalizáció. Ennek részeként az elővárosi vonatforgalomban hamarosan...

Top hírek:
Új vezérigazgató a Mavir élén Biczók Andrást nevezték ki hétfőtől a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. élére - közölte a társaság az MTI-vel.
Törökország Venezuela sorsára juthat? Három évvel a puccskísérlet után már ez a kérdés A jegybank kormányzójának elbocsátása után tovább csökkent a befektetők bizalma Ankarában. Pontosabban Recep Tayyip Erdogan rendszerében, amely ellen éppen három éve indítottak állítólagos puccskísérletet.
100 ezer hektáron folytatódik a szúnyogirtás Ezen a héten több mint 100 ezer hektáron folytatódik a szúnyogirtás, az ország 418 településén, valamint négy Budapesti kerületben - tájékoztatta a program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes-szóvivője hétfőn az MTI-t.
Ha ilyen klímád van, azonnal vidd vissza: tűzveszélyes lehet Azonnal áramtalanítsd!..
Kína tovább fokozza olaj- és földgáztermelését Kína az idén is növelte olajtermelését, és termelő-beruházásai fokozásával a kitermelés további emelését készíti elő.
Szerdán nagyot ugranak aüzemanyagárak A Mol emeli 7 forinttal a benzin, és 5 forinttal a gázolaj árát.