Magyarország külgazdasági és konzuli képviseletet nyitott Houstonban

Szijjártó Péter szerint háromezer magyar él Texasban.

2019. május 15. 16:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Súlyos tankerbaleset, 50 ezer hordó olaj folyt a tengerbe Houstonnál Tartályhajóval ütközött egy vontató Houston kikötőjénél, az olajszállító hajó elsüllyedt.

Négy hármaskísérlet az utolsó 25 másodpercben Őrült véget ért a Golden State-Houston az NBA-ben.
Zajlanak nyugati főcsoport-elődöntők az NBA-ben Golden State Warriors vs Houston Rockets
A Houston Rockets a főcsoport-elődöntőben NBA rájátszás.
NBA: Ismét megállíthatatlan volt a görög óriás - videó Söpréssel jutottak a következő körbe, a Houston botlott.
Mátrix-mozgás mentette meg a baseballost Hihetetlen reflexszel hajolt el a felé ütött labda elől a Houston Astros dobója.

Trump és Orbán számos nagy nemzetközi témában hasonló megközelítést alkalmaz Donald Trump amerikai elnök és Orbán Viktor miniszterelnök a világot foglalkoztató számos nagy kérdésben teljesen hasonló megközelítést alkalmaz, ilyen a migráció, a terrorizmus, a hazafias politika é...
Valamit gyorsan tisztázzunk, nehogy összekeveredjen a fejekben, van Washington (ami jó) és New York (ami rossz) A hiperaktív Szijjártó Péter túl gyors tempót diktál a Fidesz-szavazóknak.
Elmeszelte a Fideszt a választási bizottság Pénzbírságot nem kapott a Fidesz, de a további jogsértéstől eltiltották a pártot, mert a múlt héten a Csongrád Megyei Kormányhivatalban tartott kampányrendezvényt Szijjártó Péter részvételével.
32 milliárd forintos beruházást hajt végre ceglédi gyárában az Infineon A német tulajdonú Infineon Technologies vállalatcsoport 32 milliárd forintos beruházást hajt végre ceglédi gyárában, a fejlesztés 275 új munkahelyet teremt, egyúttal pedig egy újabb fontos állomás Mag...
Szijjártó: Magyarország és Brazília egyetért a migráció elleni fellépés kérdésébe Diplomáciatörténelmi pillanatnak nevezte a látogatást Szijjártó Péter.
A kontinens jövőjéről dönt Európa Szijjártó Péter a Fidesz országjárásának veresegyházi állomásán beszélt erről.