RGB-s asztal a Thermaltake kínálatában

A Level 20 RGB Battlestation színes világítással és motoros magasságállítással is rendelkezik, mindezért viszont szabad szemmel is jól látható összeget kell kifizetnünk.

2019. május 15. 16:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kizárólag Ryzen Threadripper CPU-kkal kompatibilis a Thermaltake új hűtője A Floe Riing RGB 360 TR4 Edition persze semmi forradalmi változást nem hoz, mindössze egy már piacon lévő AIO vízhűtő kicsit átalakítva.

High-end tápokkal jelentkezett a Thermaltake A tajvani multi újdonságai igen bíztatónak tűnnek, de a hangulatvilágítástól nem tudtak elszakadni.
Fontos levél érkezik a bankodtól: sok pénzről van szó, döntened kell A 19. hét legérdekesebb cikkei....
Enyedi Ildikó új filmje szerelmes levél minden tökéletlen férfihoz Az Oscar-jelölt rendező a francia világsztárral, Léa Seydoux-val forgatja A feleségem történetét.

Hír: Nyílt levél Deutsch Tamáshoz Kedves Tamás!
5 látszólag jelentéktelen pillanat, amely történelmet írt A történelmet gyakran alakítják apróságok, amelyekről az ember akkor, abban a pillanatban nem is gondolná, hogy a jövő generációjának életét vagy ismereteit módosíthatja. Lehet ez egy levél, amely éle...
Felborult a busz, megbüntettek 31 utast, mert nem voltak bekötve A baleset tavaly májusban történt Székesfehérvárnál, most jött meg a levél.
Magyarországról üzenték meg Kennedynek, hogy lője az űrbe a milliomosokat Különös magyar nyelvű levél bújik meg a Kennedy Elnöki Könyvtár archívumában. Utánajártunk, ki volt a feladó.
Hatalmas újítás a postán Végre követhető lesz, hol jár az ajánlott levél.