Több száz egyetem és középiskola tanárai és diákjai tüntettek az oktatás védelmében Brazíliában

Jair Bolsonaro elnök kormánya 30 százalékkal csökkenti a szövetségi egyetemek támogatásait, ami nagy felháborodást váltott ki az amúgy is forráshiányos ágazatban.

2019. május 15. 19:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Újra letartóztatták a volt brazil államfőt Ismét elrendelte egy szövetségi bíróság Michel Temer volt államfő előzetes letartóztatását Brazíliában helyi idő szerint szerdán. Temer csütörtökön jelentkezett a Sao Pauló-i rendőrségen -...

Megint könnyebb lett fegyvert tartani Brazíliában Az emberek évi 50 helyett 5000 lőszert vásárolhatnak.

Friss hírek
Bejelentette a magyar fesztivál - Lemondta fellépését a világsztár! Mégsem lesz megtartva a sokak által várt koncert.
Az ukrán elnök megreformálná a magyarhoz hasonló választási rendszert két hónappal az előrehozott választás előtt teljesen arányos rendszert vezetne be. Nem önérdek nélkül.
Haldoklik Malajzia utolsó hím szumátrai orrszarvúja Tam, étvágya és közérzete hirtelen romlott le, a szakértők szerint már csak napjai vannak hátra.
Halottnak tetette magát, túlélte a medvetámadást A férfi gombászni ment az erdőbe, amikor a nagyvad rátámadt.
Vajon ki engedte meg Ricciardónak, hogy Red Bull-os képeket mutogasson? Parc Fermé: Vajon ki engedte meg Ricciardónak, hogy Red Bull-os képeket mutogasson?
LMP: A 21. század kihívásaival szemben csak erős országoknak van esélyük A 21. század soha nem látott kihívásaival szemben csak erős országoknak van esélyük, Magyarország ugyanakkor Orbán Viktor kormányzása alatt minden szempontból meggyengült mondta az LMP társelnöke Pécsen, sajtótájékoztatón.

Bolsonaro: Brazília nem válhat meleg turistaparadicsommá Mert Brazíliában családok vannak.
A brazil elnök soknak tartja az évi ezer péniszamputálást Jaír Bolsonaro brazil elnök szerint megdöbbentő, hogy évente ezer péniszamputálást kell végezni a dél-amerikai országban. Az ok a víz és a szappan hiánya magyarázta, majd hozzátette, ez már a legmél...

Top hírek:
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
Washington felfüggesztette a Huawei-korlátozásokat Ezzel időt adnak a vállalatoknak.
7 százalékkal drágultak a budapesti albérletek Budapesten 160 ezer forint az átlagos bérleti díj május közepén.
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Terrorcselekmény elkövetése miatt is vádat emeltek a christchurchi merénylő ellen Ez volt a szigetország történetében elkövetett legsúlyosabb tömeggyilkosság.
Meghalt Niki Lauda - A Forma-1-es legenda 70 évesen, családja körében hunyt el Hétfőn elhunyt Niki Lauda, háromszoros világbajnok Forma-1-es pilóta.