Star Trek Online - még több Star Trek: Discovery-s tartalommal bővült

PC-n már elérhető a Rise of Discovery, ami vadonatúj, a sorozat által inspirált kalandokkal bővíti ki az MMO-t.

2019. május 15. 19:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mit csinál itt, Picard? Megmenti az univerzumot? Megjelent az előzetes a Star Trek legendás sorozatának folytatásához: Picard kapitányt újra Patrick Stewart játssza.

Star Trek: Picard - több régi kedvenc is felbukkan az első előzetesben Teaser trailertől még nem őrültek meg ennyire a Star Trek-rajongók, és ezen cseppet sem csodálkozunk.
Star Trek filmek - kedd, szerda, csütörtök 18.25 Ajánló - Készülj egy felejthetetlen utazásra a USS Enterprise legénységével! Star Trek filmek kedd, szerda és csütörtök este a Mozicverzumon! 
Tarantino Star Trek filmje olyan lesz, mint a Ponyvaregény az űrben A Volt egyszer egy Hollywood után egy még különlegesebb filmet kaphatunk a zseniális rendezőtől.

Szuper plakátot kapott a Star Trek: Picard Az új Star Trek-tévésorozat az előzetes után plakátot is kapott.
RISE: Race The Future - Napokon belül megjelenik Switch-re is Az alig egy hét múlva érkező árkád versenyjáték első 10 percébe is belenézhetünk a legújabb játékmenet bemutatónak köszönhetően.
Tom Clancy's The Division 2 - hivatalos matchmakinggel jön az Operation Dark Hours raid új nehézségi fokozata A Discovery fokozat picit eltér a normál módtól, de legalább könnyebben találhatunk társakat hozzá.
The Rise of Skywalker - szó lesz még Rey szüleiről Habár a Star Wars: The Last Jedi a maga módján választ adott arra a kérdésre, hogy kik lehetnek Rey szülei, úgy tűnik, a kilencedik epizódot rendező J.J. Abrams tartja magát a korábbi mondásához: ez a...
World of Warcraft - félmeztelenül szaladgálva is teljes lehet a védelem A Rise of Azshara frissítéssel együtt jött egy új transmog opció, amivel minden páncéldarabot elrejthetünk.