Star Trek Online - még több Star Trek: Discovery-s tartalommal bővült

PC-n már elérhető a Rise of Discovery, ami vadonatúj, a sorozat által inspirált kalandokkal bővíti ki az MMO-t.

2019. május 15. 19:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nagy esély van arra, hogy elkészül a Tarantino-féle Star Trek film A rendező jelenleg a Volt egyszer egy Hollywoodra fókuszál, de a premier utánra is vannak tervei.

Új generációra hajt a Star Trek Kamaszoknak szóló rajzfilmsorozattal bővül az egyre táguló Star Trek-univerzum.
Hearthstone - jövő héten jön a szezon első egyjátékos modulja, így működik majd Ugyan a Rise of Shadows szett már megérkezett, az ahhoz tartozó egyjátékos kampány még várat magára, de már az sem sokáig.

Battlewake - kalózos VR-játékot jelentettek be a Creed: Rise to Glory fejlesztői Vad tengeri csatákat ígér a Survios vadonatúj játéka, amiben saját hajónkat irányítva vehetjük fel a harcot a többiekkel.
Két újabb kódolatlan csatorna májusban Három hétig kódolatlanul érhetőek el a Discovery Channel és a TLC csatornái a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában május 6. és május 26. között.
Star Wars IX: The Rise of Skywalker - többet megtudhatunk majd Rey szüleiről A rendező, J.J. Abrams szerint van még mit mesélni a főhősnő múltjáról.
Star Wars IX: The Rise of Skywalker - valaki már 2012-ben megjósolta a címét Nem csak a címet, de egy fontos sztoripontot is telibe talált emberünk.