Alonso rommá törte kocsiját az Indy-edzésen

A pilóta az indianapolisi pálya hármas kanyarjában kapta el a falat. Sérülés nélkül megúszta.

2019. május 15. 20:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ericsson: Az IndyCar élvezetesebb az F1-nél Az F1-es ülését tavaly elveszítő Marcus Ericsson úgy tervezi, hogy jövőre is az IndyCarban marad, utána viszont nem zárja ki F1-es visszatérését. Az F1 szerinte gyorsabb, az Indy viszont élvezetesebb.

Friss hírek
Őszinte vallomással állt társai elé Aurelio A párbaj résztvevői lélekben próbáltak felkészülni arra, ami rájuk vár az összecsapáson. Aurelio el is érzékenyült, mikor búcsút vett a többiektől.
Weisz Fanni sírva nézte végig férje lángolását A modellen már a begyújtás előtt eluralkodott a félelem, képtelen volt tartani magát, végigzokogta a játékot.
Könnyekben tört ki Csórics Balázs és kedvese, Adri A Futótűz kemény döntés elé állította a versenyzőket. A színművész és szerelme nehezen hozta meg a döntést, hogy ki legyen a gyújtó és ki a felgyújtott.
A legbátrabb páros - 2019.07.15.  Minden hétköznap este 22.00-kor jönnek a sztárpárok A legbátrabb párosban!
100 ezer hektáron folytatódik a szúnyogirtás Ezen a héten több mint 100 ezer hektáron folytatódik a szúnyogirtás, az ország 418 településén, valamint négy Budapesti kerületben - tájékoztatta a program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes-szóvivője hétfőn az MTI-t.
Az amerikai légierő figyelmezteti az internetező fiatalokat, hogy nagyon veszélyes lenne megrohamozni az 51-es körzetet Már több mint 1 millióan igazolták vissza a Facebook-eseményt, ami pont erre gyűjt embereket.

Sajtó: Alonso elvált a McLarentől Egy mértékadónak számító brit lap értesülései szerint Fernando Alonso négy és fél év után befejezte az együttműködést a McLarennel, amellyel ezen időszak alatt az F1-ben és az Indy 500-on állt rajthoz...

Top hírek:
A bátrak a bikákkal futottak Pamplonában A fesztivál idején szexuális jellegű bűncselekmény és egy dzsihadista letartóztatás is történt.
Ne nyissanak ajtót a rendőrnek! erre biztatják az illegális bevándorlókat Amerikában Az akció egyfajta kísérlet a szakértő szerint.
"A jelenlegi vezetés alkalmatlan" győztes pályázatában elődeit ekézi a Természettudományi Múzeum új vezetője Megszereztük a Természettudományi Múzeum augusztus 1-jétől hivatalba lépő, új főigazgatójának pályázatát. A még az MTM dolgozói előtt sem ismert dokumentumból kiderül, hogyan próbált az erős politikai hátszéllel érkező Bernert Zsolt számos ponton már pályázóként a kormány kedvében járni, hogyan emelné ki saját területét a többi közül, és nem utolsósorban: hogyan becsmérli már szinte komplexusosan az intézmény jelenlegi vezetőit.
Seth Rogent végre odaengedték Beyoncé mellé Habár az énekesnő inkább csak eltűrte.
Kezdik szabályosan bejelenteni az alkalmi munkásokat Idén júniusban 269 ezer bejelentett munkást regisztráltak.
Szabadlábra helyezték az olaszliszkai lincselés egyik elkövetőjét Az elsőrendű vádlottat még 2009-ben ítélték el.