Tóth Gabi levideózta és kiposztolta, ahogy eszik

Úgy érzi, hogy várandósan csak tömi magát.

2019. május 15. 21:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tóth Gabi talán nem is tudja, milyen népszerű ez a műfaj, amit most kipróbált Az énekesnő valószínűleg csak a terhességével akart viccelni, de közben az evőshow-k meglepően széles közönségének is a kedvére tett.

Tóth Gabi és Krausz Gábor régóta próbálkoztak a babával Sokadik terhességi teszt után jött az örömhír. A sztárséf korábban senki mellett nem tudta volna elképzelni, hogy apa legyen.
Tóth Gabi váltja Liptai Claudiát a TV2 nagyszabású show-műsorában Tóth Gabi lesz a Sztárban Sztár hetedik évadának női zsűritagja.
Meglepő csere a színpadon - Ő helyettesíti a várandós Tóth Gabit! Tóth Gabi helyébe egy szintén különleges hangú énekesnő lép.

Lemondta munkáit a baba miatt Tóth Gabi Bár az orvosok szerint szinte semmi esélye nem volt arra, hogy valaha gyermeke szülessen, az énekesnő mégis babát vár kedvesétől, Krausz Gábor séftől. Gabi egyelőre visszavonul, most csak a babavárásr...
Gyemeket vár Tóth Gabi - Megható, ahogy bejelentette Az énekesnőnek és vőlegényének élete hatalmas fordulatot vett.
Egymilliót nyert Tóth Gabi és Majka A Fővárosi Önkormányzat második alkalommal hirdette meg a BUDAPEST DAL 2019 pályázatot. A pályázat minden zenész és énekes számára nyitott volt, a projekt kapcsán 6 ismert előadó kapott felkérést, mel...
Mága Jennifer dala lett a Budapest Dal 2019 győztese Majka és Tóth Gabi közönségdíjat kaptak.