Hír: Szanyi: zárolják Mészáros, Tiborcz és más arcátlanul gazdagodók vagyonát!

Szanyi Tibor szocialista EP-képviselő javasolni fogja az Európai Parlamentnek, hogy Európában zárolják az állami és európai pénzekből arcátlanul meggazdagodottak, például Magyarországon Mészáros Lőrinc vagy Tiborcz István, vagyonát.

2019. május 16. 1:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

900 millió plusz áfáért szerelheti fel a MÁV beléptető kapuit Mészáros Lőrinc jobbkeze” A T-Systemset felvásároló cégnek múlt héten is jutott egy nagy tender.

2 milliárdért kap egy indokolatlan autópályalehajtót Mészáros Lőrinc palackozóüzeme Az M1-es Tatabánya és Bicske közti szakaszán, Szárliget térségben épül új autópálya csomópont. Az út a Vivienvíz gyárához vezet majd.
Az FK Csíkszereda csapatát is Mészáros Lőrinc öltözteti 2Rule for the win.
Mészárosék is küldtek pénzt a vízimentőknek Két Mészáros-érdekeltség is beszállt adományozásba, a szükséges forrás háromnegyedét ők küldték az új mentőhajók vásárlásához. (Belföld)
T-Systems-felvásárlás: a rendszer hálójában Alkut köthetett az állam a Magyar Telekommal, amelynek következtében a távközlési óriás rástartolhat az 5G-frekvenciára, míg a Mészáros Lőrinc árnyékából kibújt Jászai Gellért informatikai szuperváll...
Mészáros Lőrincé lett a legnagyobb magyarországi földgázelosztó fele Mészáros Lőrinc Opus alapkezelőjéé lett a Tigáz fele.

Mészáros Lőrinc jobbkeze behúzott egy 1,9 milliárdos tendert Plusz áfa.
És akkor Mészáros Lőrincék felügyelhetik a választás tisztaságát Elkészült a 2020-as költségvetés; a 4iG megveszi a T-Systemst; a Wizz Air vezérigazgatója szerint van, amikor fizikailag lehetetlen a fogyasztók védelme. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója
Orbán tényleg vitába száll saját polgármestereivel, vagy az egész csak terelés? A héten megtudtuk, Tarlós István megvívta harcát Orbán Viktorral, és nyert: mégis átbeszélik a tabutémát, amit Orbán az indulásért cserébe sem volt hajlandó megadni számára. Az egységes fővárosi park...
Circles close to Fidesz to acquire Deutsche Telekom subsidiary T-Systems Hungarian Telekom are selling their IT firm to 4iG, a company owned by former right-hand man of Orbán's close friend and oligarch Lőrinc Mészáros.
Így néz ki most Mészáros Lőrinc tulajdoni hányada a tőzsdei Opus NyRt-ben Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság a BÉT hivatalos oldalán közzétette, hogy a Társaság és a KONZUM Befektetési és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2019. április hó 08....
Az alcsútdobozi fideszes polgámester került a TV2 tulajdonosának élére A Mészáros Lőrinc köréhez tartozó Tima János egyeduralmával végleg lezárult a Vajna-korszak.