A járdasöprési tilalom mellett iskolai szünetet is elrendeltek Mexikóvárosban

A bozóttüzek légszennyezése miatt.

2019. május 16. 5:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Betiltották a járdasöprést Mexikóvárosban a bozóttüzek füstje miatt A hétvégén 45 helyről jelentettek tüzet.

Friss hírek
Hat orosz harci gépet fogtak el Alaszka partjainál Rutinszerűvé váltak a berepülések az USA legészakibb tagállamánál.
Egy köpés mutatta meg, milyen most az izraeli-lengyel viszony Lefelé haladó spirálba kerültek a lengyel-izraeli kapcsolatok, a legújabb botrány a miatt robbant ki, hogy egy 65 éves izraeli polgár leköpte Lengyelország Izraelben akkreditált nagykövetét. A két ország közti vita évek óta tart, az alaphangot a 201-ban életbe lépett lengyel holokauszt törvény határozza meg, és az utóbbi hetek varsói nacionalista tüntetései árnyalják.
Sem a pufajka, sem a Nobel-díj nem menthet fel a pedofília bűne alól! A lengyel miniszterelnök különbizottságot állít fel a pap pedofília vizsgálatára.
Oroszországban is hasít a sajtószabadság a legismertebb lap újságíróit rúgták ki egy cikk miatt Tiltakozóakciót hirdetett a legismertebb oroszországi napilap, a Kommerszant kétszáz újságírója, miután egy cikk miatt kirúgták a lap két ismert szerkesztőjét. 11 újságíró már be is jelentette, kilép a Kommerszantból.
Naponta ötezer ember menekül el Venezuelából Több millióan éheznek, a kisgyerekek egyötöde alultáplált. 3,7 millió ember már elmenekült.
Újsághirdetésben keresnek titkosügynököket Szlovéniában Elemzőkre, technikusokra és jogászokra is szükségük van.

Környezetvédelmi szükségállapot Mexikóvárosban A hatóságok a napok óta tartó bozóttüzek, a meleg időjárás és szélcsend nyomán felszabadult szálló por miatt intézkedtek.
Betiltanák Mexikóban a hideg sört Mexikóváros lakóinak hamarosan meleg sörrel kell oltani a szomjukat.

Top hírek:
Nagyon belehúzott az urándúsításba Irán Négyszeresére növelte az alacsonyan dúsított urán termelését iráni félhivatalos hírügynökségek hétfői jelentése szerint az iszlám köztársaság, amely a napokban bejelentette, hogy korlátozni fogja a nukleáris programjáról szóló 2015-ös nemzetközi megállapodásban vállalt egyes kötelezettségei teljesítését.
Előrehozott választást ajánl a venezuelai elnök Maduro saját maga nem mondana le, csak az ellenzéki többségű parlamentben szeretne új választást.
Harcot és az őt lebuktatók megtalálását ígéri híveinek Strache A korrupciós videóba belebukott alkancellár szerint ellene követtek el törvénytelenséget.
Hajdu Nóra: Európa és a világ Körülöttünk nagyvadak készülődnek. Az unió még az érdekeit sem fogalmazta meg.
Gyengül Putyin hatalma, győzelmeket aratnak a helyi lázadók Oroszország vidéki városaiban megjelentek azok az önálló civilszervezetek, amelyek nem félnek kiállni jogaik mellett, és az utóbbi időben többször visszavonulásra késztették a keménykedő rendfenntartó erőket.
Szlovénia nyilvános pályázat útján keres titkosügynököket Hét üres helyre lehet pályázni.