A járdasöprési tilalom mellett iskolai szünetet is elrendeltek Mexikóvárosban

A bozóttüzek légszennyezése miatt.

2019. május 16. 5:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Trump segítene megoldani a kasmíri konfliktust Tárgyalni menne, nem fegyvert vinne az India és Pakisztán közötti konfliktuszónába.
Macron: 14 ország támogatja a francia-német elosztási mechanizmust Kérdés, pontosan mely országok hajlandóak részt venni az együttműködésben.
Több ezren tiltakoztak San Juan utcáin a kormányzó lemondását követelve Szexista, homofób, sértő üzenetváltások kerültek nyilvánosságra.
Bombafenyegetés ért több mecsetet és a Baloldal központját is Németországban Feltételezhetően neonáci szélsőségesek fenyegetőztek, de bomba nem volt sehol.
Az EU humanitárius segélyt küld a dél-ázsiai árvízkárosultaknak Az Európai Unió 10,5 millió euró humanitárius segély folyósításáról döntött a Dél-Ázsia-szerte pusztító áradások és földcsuszamlások miatt nélkülözők számára - közölte az Európai Bizottság hétfőn.
Hét kalóz cipőt és pénzt lopott egy dél-koreai hajóról A legénység két tagja kisebb sérüléseket szenvedett.

Top hírek:
Hét kalóz cipőt és pénzt lopott egy dél-koreai hajóról A legénység két tagja kisebb sérüléseket szenvedett.
Fehérbe öltözött civilek ütötték-vágták a tüntető hongkongiakat Erőszakos eseményekbe torkollt a hongkongi tüntetéshullám legújabb megmozdulása hétfőn hajnalban, a tüntetők összecsaptak a rendőrökkel, egy civil csoport pedig megtámadta a demonstrálókat derül ki a South China Morning Post című hongkongi lap internetes felületén közölt tudósításból.
Hiába kértek segítséget a botokkal megvert tüntetők Egy központi vasútállomáson fehér pólót és egyenmaszkot viselő férfiak támadtak tüntetőkre.
Demokrata bizottsági elnök: Bizonyíték van Trump bűnösségére A héten két bizottság is meghallgatja Robert Muellert, Trump zaklatásnak véli a vizsgálatot.
A Nép Szolgája nagyot nyert Ukrajnában A Volodimir Zelenszkij ukrán elnök mögött álló párt várhatóan nagy arányú győzelmét erősítik meg azok a hivatalos részeredmények, amelyeket hétfőn hajnalban tettek közzé Kijevben az előző nap megtartott előrehozott ukrajnai parlamenti választásokról jelentette az Unian ukrán hírügynökség.
Árvíz ejtett csapdába több tucat kirándulót Kínában Négyen meghaltak, többen eltűntek.