Napi horoszkóp: Töltsön időt barátaival a Halak - 2019.05.16.

Váratlan kiadás érheti a Szüzet. Napi horoszkóp!

2019. május 16. 6:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Napi horoszkóp: Szerelmet kaphat a Halak - 2019.05.10. Nagyobb összeg érkezhet a Nyilashoz. Napi horoszkóp!

A halak tettek keresztbe a törtütemes fesztiválozásnak Floridában Sok volt a szub basszus a Virginia Key sziget melletti vizek élővilágának. A helyi polgármester sem örült neki.
Napi horoszkóp: Figyeljen álmaira az Ikrek - 2019.05.06. Ragyog a Halak. Napi horoszkóp!
Heti horoszkóp május 6-tól 12-ig: a Halak pénzügyei, a Kos szerelmi élete szerencsés Már a hétfő is jóval szerethetőbb lesz a héten, a következő napok pedig még több jót hoznak.
Május végéig tilos a pontyhorgászat A halak tavaszi szaporodási időszaka miatt komoly tilalmakra számíthatnak a pecások. A Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal szerint május utolsó napjáig tilos kifogni pontyot és harcsát. Ugyanúgy ...
Tömegével pusztulnak az állatok a polgári halastavon Halak és védett madarak tetemeire bukkantak, a természetben okozott kár felbecsülhetetlen.

Heti horoszkóp: Visszavágyik munkahelyére a Halak - 2019.04.22.-04.28. Gondoskodó a Nyilas. Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk április 22-től 28-ig tart.
Eltünedeztek a kacsák, aztán kiderült, hogy piranhák vannak egy brit tóban A Martin-walls-tó környékének lakói arra lettek figyelmesek, hogy eltünedeztek a kacsák és a halak a tóból. Aztán egyik nap egy családanya séta közben egy piranhát fedezett fel a vízben. Aztán ...
Pikachu, a detektív senkiből nem fog rajongót csinálni A Pokémon-film csak a nosztalgiára épít, ezért szűz szemmel könnyű elveszi a forgatagában.
Heti horoszkóp május 13-tól 19-ig: a Szűz pénzügyei javulnak, a Kos előtt megcsillan a remény Szép tavaszi hét előtt állunk, melyben sok pozitív energia dolgozik majd.
A szűzpecsenyénél is drágább a fehér répa Olcsóbban lehet megvenni a sertés-szűz kilóját, mint a petrezselyemgyökeret. Olvasónk megdöbbent, a termelők idén jobb termésben bíznak.
Hétvégi szerelmi horoszkóp: Ne legyen elutasító a Szűz Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk május 3-tól 5-ig tart.