Félelmetes mondta a Fidesz-közeli médiaalapítvány vezetője a Facebook Mediaworks-tiltásáról

Szánthó Miklós szerint a közösségi oldal politikai szereplővé lép elő, de ígérte: a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány "minden eszközzel fel fog lépni a Facebook véleménydiktatúrája ellen".

2019. május 16. 7:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kövér a pedofíliához hasonlította a követelést, hogy a homoszexuálisok is házasodhassanak és fogadhassanak örökbe Az Országgyűlés elnöke arról beszélt a Fidesz zuglói híveinek, hogy normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak.

Két napot adott a köztévének az MSZP, hogy leközölje kampányvideójukat Ha a Fidesz videója minimális szerkesztéssel tudósítás lehetett az egyperces Híradóban, akkor az MSZP-é is legyen az, érvel a párt.
A Fidesz megmutatta, hogyan kell tökéletesen lecsapni a TrumpOrbán-találkozót Kampány van.
Olasz fake news oldalakat törölt a Facebook 23 álhírterjesztő profilnak lett vége. Többségük az olasz kormánypártokat támogatta.
Kövér László: a csodákra nem várni kell, azok a jövő nemzedékeiben rejtőznek A szívből jövő zene olyan lelki táplálék, amelynek hiánya lelki vérszegénységhez vezet fogalmazott a Fidesz politikusa.
A Fidesz először felháborodott, hogy Botka László beígért 10 ezer forintot a nyugdíjasoknak, most már a támogatás emelését követeli Nehogy már populizmusban akarja valaki megszorítani a kormánypártokat!

Magyarország erőt adhat Európának Valódi európai testvériségre van szükség, fontos, hogy Európa ne veszítse el a lelkét - mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője a keresztény Európáról és Magyar...
Vitára hívták a Fidesz listavezetőjét Tóth Bertalan szerint lehetővé kell tenni a választópolgároknak, hogy egyértelmű álláspontok alapján dönthessenek.
A Tényeket és a köztévét is elkaszálta az NVB a hírműsorban leadott Fidesz-reklám miatt A TV2-t 7,45 millióra, a köztévét 745 ezer forintra büntette az NVB, mert hírműsorban politikai reklámot sugároztak - a Fradi-meccs szünetében az egyperces Híradó fele a Fidesz új kampányvideójáról s...
A CDU elnöke szerint a Fidesz ki fog lépni az Európai Néppártból Annegret Kramp-Karrenbauer azt mondta, Orbán az elmúlt napok viselkedésével és a Salvini-találkozóval világos jelét adta annak, hogy el fogja hagyni az EPP-t.
Sikerült levetetni egy Fidesz-hirdetést a Facebookról A Debrecen sem marad néma nevű Facebook-oldalról szombaton jelentették a Fidesz hazugnak és félrevezetőnek tartott EP-kampányát, és vasárnap a közösségi oldal válaszolt is: eltávolították a hirdetést...
A Fidesz szerint Karácsony legfeljebb tanulni mehetne a többi városvezetőhöz, de kampányolni nem A kormánypárt szerint az MSZP és a Párbeszéd közös főpolgármesterjelöltje kampánya részeként kerületjárásba kezdett.