Süti ríkatta meg Gömöri András Mátét

Nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is hatalmas próba elé állította magát az Operettszínház mvésze, hogy benevezett egy testépítő versenyre. Gömöri András Máté tavaly október óta kőkeményen edz és diétázik a versenyre, amitől már olyannyira besokallt, hogy éjszakánként fagylaltokkal álmodik. Az elmúlt fél évben az életem minden egyes perce a versenyről, a tömegnövelésről, és a porció-zásról szól mondta lapunknak a huszonhat éves színész, aki a megmérettetés előtti napokban sem hagyhatja el magát, mi több: akkor kell csak igazán összeszednie az erejét.

2019. május 16. 8:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Félrediagnosztizálták, belehalt az agyhártyagyulladásba a kétéves Máté Nem volt pénzük ügyvédre, de most a bírósághoz fordulnak.

Kocsis Máté meglátogatta a Pöttyös utca környékét, hogy megnézze, tényleg sok kábós van-e arra mostanában Ferencváros rendőrkapitányával és polgármesterével együtt személyesen is meggyőződött az ott uralkodó állapotokról, és megállapították, hogy aggodalomra semmi ok.
Matolcsy másik fia is elkerülhette az NHB csődjét Ádámhoz hasonlóan Matolcsy Máté is nem sokkal azelőtt nyitott másik banknál számlát, hogy a jegybank korlátozta a bank kifizetéseit.
Izgass fel thriller musical bemutató májusban! NYERJ 2 JEGYET! A darab egy kegyelmi tárgyalásnak és egy bűnténynek a szuperizgalmas zenés története. Cseh Dávid Péter, a Notre Dame-i toronyőr Quasimodója és az Arénás Rómeó Mercutiója, Horváth Dániel , a Marie Ant...
Magyarországról korábban ez még senkinek nem sikerült Szabó Máté az első magyar, akinek a rajongói ötletéből a LEGO hivatalos szettet gyártott. A Mickey egeres Steamboat Willie születéséről az alkotó mesélt nekünk.
Mégsem veszi meg feltűnően olcsón az Omszki-tó mellett a lakást a fideszes képviselő fia Az apját ért támadások miatt visszalép vételi szándékától jelentette be Máté Dániel.

Ő Törőcsik Mari színész unokája A 40 éves Máté sármos pasi Járai Máté mára sikeres színész lett.
Jól megnőtt Pintér Tibor fia A ritkán látott Máté kiköpött az apja Fotókon a népszerű sztárapukák és fiaik.
Kocsis Máté kimondta az igazat a bevándorláspártiakról Hivatalos Facebook-oldalán posztolt a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.
Egyoldalú kampányolásért kaszálták el a józsefvárosi újságot egy Kocsis Máté-interjú miatt A Fővárosi Választási Bizottság is úgy látta, hogy csak a fideszes képviselő közleménye jelent meg a lapban.
Valkusz Máté kiesett a Budapesti tenisztornán. Hosszú betegeskedés után tért vissza.
Szerdára csúszott a magyar teniszező meccse Úgy elhúzódott az egyik budapesti összecsapás, hogy már nem maradt idő Valkusz Máté meccsére.