Madonna 22 éves lánya dögös bombázó - Átlátszó ruhában pózolt a vörös szőnyegen

Madonna lánya, Lourdes kiköpött anyja.

2019. május 16. 8:30

A cikk folytatása...Friss hírek
TOP7 őrült autósszabály a nagyvilágból Néhány országban nem egyszerű az autósok élete, köszönhetően azoknak a szabályalkotóknak, akiknek mintha elgurult volna a gyógyszerük, amikor a helyi KRESZ-t összeállították. Van olyan terület, ahol tilos bekötött szemmel vezetni, de olyan is, ahol szigorúan tiltják, hogy gorillát szállítsunk a hátsó ülésen.
Gratulálunk! Hatalmas elsimerésben részesült Nemes Jeles László filmje Cannes-ban Nemes Jeles László Napszállta című filmje nyerte el a France Culture francia kulturális közrádió diákzsűrijének díját, amelyet a 72. cannes-i fesztiválon adtak át vasárnap.
Újraindulhat a legendás Orient Express Utoljára 1977-ben tette meg az utat Párizs felől Isztambulba a híres Orient Express, melynek vagonjait régi fényükben állították helyre. Nyáron születhet döntés arról, hogy ismét keresztülcsattog-e Európa sínpárjain a világhírű járat.
Egyszerű és gyors tipp: Így tuti nem lesz soha foltos a szemüveged Végre emiatt sem kell bosszankodnunk.
Hány éves korig alakulhat ki az allergia? Akár a lakóhelyváltás is előidézheti Allergológus mondja el, mikor jellemző a kialakulása, és miért van egyre több érintett.
Nem mertem elhinni, hogy egy nálam fiatalabb hölgynek is felkelthetem az érdeklődését Külföldön élő olvasónk egy jóval fiatalabb, magyar nővel ismerkedett össze. Nem merte remélni, hogy kapcsolat lesz a dologból, mégis az lett.

Madonna kapcsolata megromlott gyermekeivel A popdívának két saját és négy örökbe fogadott gyerkőce van. A biológiai gyerekei, Lourdes és Rocco már nagykorúak, ők már évekkel ezelőtt saját lábukra álltak, de nem a különköltözés az oka, hogy ann...

Top hírek:
Cuki kislány volt a Megasztárban - Patai Anna gyönyörű nő lett 19 éves korára Friss fotókon Patai Anna, a 2010-es Megasztár felfedezettje.
Megvan a győztes - Ő nyerte meg 2019-ben az Eurovíziós Dalfesztivált Kierült, hol rendezhetik meg a nagyszabású rendezvényt jövőre.
Nem zavartatta magát: melltartó nélkül jelent meg a filmfesztiválon a lengyel modell - fotók Semmit sem hagyott a szemlélődők képzeletére a 35 éves Anja Rubik, aki a Pain and Glory című film díszbemutatójára majdhogynem felül semmiben érkezett a cannes-i filmfesztiválra. A szépség egyébként az Yves Saint Laurent kreációjában mutatta meg formás idomait a vörös szőnyegen végigvonulva. Mondanunk sem kell: amint megjelent, minden szem - és fényképezőgép-lencse - rá szegeződött.
Vilmos herceg Diana haláláról: Semmilyen fájdalomhoz nem hasonlítható Vilmos herceg ritkán beszél nyilvánosság előtt édesanyjáról, ám megnyílt, amikor ismert brit futballistákkal ejtett szót mentális kérdésekről.
Ő Mr. Bean 24 éves lánya - Leesik az állad Lily szépségétől Rowan Atkinson lánya hatalmas átalakuláson esett át.
Női labdarúgó BL-döntő - A Lyon fölényes győzelemmel nyert a Groupama Arénában A női labdarúgó Bajnokok Ligája budapesti döntőjében csapott össze az Olympique Lyon és az FC Barcelona a Groupama Arénában. A mérkőzést a Lyon nyerte, így ők lettek a bajnokok.