Putyin dörzsöli a markát, Európa tajtékzik mit akar Trump Iránnal?

Egy iráni katonai összecsapás katasztrofális következményekkel járna kontinensünkre a nukleáris fegyverek elterjedése, ellenőrizetlen menekültáradat, terrorista veszély és olajpiaci felfordulás képében. A mostani geopolitikai feszültség nagyszerű hír az orosz érdekek számára: cégeik átveszik Ázsiában a visszaeső iráni olajeladások miatt felszabaduló piaci pozíciókat.

2019. május 16. 9:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kizárták az ámokfutó szerbet Micheliszék bajnokságából Borković pilótatársára támadt a TCR Európa-kupában, tavaly egy versenyző rokonát ütötte meg.

Jégeső és havazás Európában Szó szerint tarolnak az újra és újra lecsapó hatalmas viharok Európában. Görögország egyes partszakaszai kiürültek és az épületekben is bokáig áll a víz. Közben Olaszországban a viharok mellett hatalm...
Közel kétszáz menekültet mentettek ki szombaton a Földközi-tengerből A Líbián keresztül menekülők gumicsónakokon és más lélekvesztőkön indultak Európa felé. (Külföld)
Döntőbe jutott a magyar női U18-as kosárlabda-válogatott A szarajevói Európa-bajnokság elődöntőjében a mieink 67-56-ra győzték le Franciaországot. Így eldőlt, hogy a lányok Olaszországgal játszanak az aranyéremért.
Női junior kézilabda Eb - Ausztriát is legyőztük A magyar válogatott 39-31-re legyőzte Ausztria csapatát a Győrben zajló női junior kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, pénteken
Mekkora lesz a világ népessége 2100-ban? - egy ábrán (millió fő) ebből: Afrika, Ázsia, Észak-Amerika, Európa, Latin-Amerika és karibi-térség, Ausztrália/Óceánia (millió fő)

Európa Liga 2019/20 Selejtező, 1.kör, 1. mérkőzés Európa Liga 2019/20 Selejtező, 1.kör, 1. mérkőzés hir magyar Európa Liga Honvéd Debrecen Fehérvár panucci cs, 07/11/2019 - 00:0...
Bezárták Európa egykor legnagyobb menekülttáborát A Mineo melletti létesítményben egykor 4100 embert tartottak fogva, és Salvini is itt "bizonyosodott meg" arról, hogy a háttérhatalmak Olaszország népességcseréjét szervezik. (Külföld)
Európa és Erdély jövőjét kutatják a tusványosi szabadegyetemen Az idei tábor kiemelt témája lesz Európa és Erdély jövője, és a 30 évvel ezelőtti rendszerváltás.
Spanyol címvédés Belgrádban A spanyol válogatott megvédte címét a szerb-lett rendezésű a női kosárlabda Európa-bajnokságon, miután a vasárnapi döntőben könnyedén legyőzte a franciákat Belgrádban.
Hajszálon múlt Kiss Norbert dobogója Szlovákiában Jól sikerült időmérő után szerényebb eredményeket hozott a szombati két verseny Kiss Norbertnek a Slovakia Ringen. A kamion Európa-bajnokságban szereplő magyar pilóta a szezon harmadik hétvégéjén máso...
A hét sztorija: von der Leyen a befutó, ünnepelt az Orbán-kormány Az Európai Tanács a héten a néppárti Ursula von der Leyent jelölte az Európai Bizottság elnöki posztjára, amit a magyar kormány nagy megelégedéssel fogadott. Akkor most Orbán Viktor győzött? Tényleg j...