Aréna FPS lesz a Rocket Arena (PC, PS4, XO)

A 3v3 harcokra kihegyezett játékban kizárólag különböző stílusú rakétákkal kell küzdeni.

2019. május 16. 10:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Itt a bizonyíték, hogy nemcsak harcolni, de forgalmat irányítani is simán lehet fénykarddal A Star Wars-filmekben brutális összecsapások eszközei ezek a fegyverek, de a való életben sokkal kedvesebb célra használják őket.
Vélemény: most akkor tényleg egy fekete nő lesz az új James Bond? Avagy egyes kommentelők megint a címekig jutottak csak az olvasásban, vagy épp olyan dolgoktól félnek az utóbbi évek tendenciáinak tükrében, amik ebben az esetben közel lehetetlennek tűnnek.
Íme a GRID hivatalos gépigénye Kiderült, milyen gép kell a GRID futtatáshoz.
Darksiders III - véletlenül elérhetővé vált a még meg nem jelent DLC Egyelőre még a fejlesztők sem értik, mi lehet a probléma, de néhány Xbox játékosnak már elérhetővé vált a legújabb DLC egy befejezetlen verziója.
Jövőre láthatjuk A nagy Lebowski testvérfilmjét 2020-as premierdátumot kapott a The Jesus Rolls.
Dota Underlords - több mint egy tucat új hőssel bővülhet a játék Egy adatbányász kutakodott kicsit a fájlokban, így talán megtudtunk néhány részletet a jövőben érkező tartalmakról.

Top hírek:
A heti játékmegjelenések és filmpremierek Noha kétségtelen, hogy nem ezen a héten rajtolnak el az év legnagyobb durranásai, azért így is jócskán akad majd okunk leülni a monitor elé, vagy ellátogatni a legközelebbi moziba.
Lekörözte a Teams a Slack felhasználószámát Először közölt felhasználói adatokat a Microsoft a Teams kollaborációs megoldással kapcsolatban. Méghozzá a megoldást több mint napi 13 millióan használják, vagyis többen, mint a konkurens Slacket.
Végleg leszámol a PUBG a csalókkal És a legújabb Inside Look-videónak hála most mi is láthatjuk akció közben, hogy miként küzdenek meg a PUBG Anti-Cheat Unit dél-koreai csapatának fejlesztői a csaló játékosok tízezreivel.
Előzetest kapott a Preacher utolsó szezonja Ilyen lesz az új Preacher-évad.
Acer blog: harmadik generáció a mobilban, I. rész Két, 3000-es mobil Ryzennel szerelt notebookot fújt be hozzánk a szél ám itt még nem 7 nm-es modellekről van szó.
League of Legends - 30 bajnokot érint majd a következő frissítés Az elmúlt hónapok legnagyobb átalakítása következik.