Benkő: Magyarország történelmének a hősökre kell épülnie

Központi ünnepséget tartott a Honvédelmi Minisztérium.

2019. május 16. 17:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa Erről Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára beszélt a Magyar Nemzetnek adott interjújában.

Friss hírek
Menet közben csetelt a 17-es villamos vezetője Olvasónktól kaptuk a felvételt, melynek tanúsága szerint a villamosvezető inkább a telefonjával volt elfoglalva, mint az út figyelésével.
Ismét elfogadta a két év alatt hetven százalékos nyugdíjemelést előirányzó jogszabályt a román parlament Szeptembertől tizenöt százalékkal nő a nyugdíj.
Hamarosan indul a Szörnyella de Frász forgatása, Emma Stone azonban balesetet szenvedett A hírek szerint a színésznő sérülése miatt nem csúszik a premier.
Még mindig nem tudni, hogy a hajóbaleset áldozatát találták-e meg szombaton Annyira rossz állapotban találtak rá, hogy több időre van szükség az azonosításához.
Kimaradsz a babaváró hitelből? Itt a megoldás! Számos oka lehet annak, hogy sokan kimaradnak a július 1-jétől elérhető babaváró hitelből. Megnéztük, ők milyen feltételekkel juthatnak pénzhez jelzálogfedezet nélkül akár családalapítás, akár...
Generation Zero - pattanjunk bringára! Vadonatúj és teljesen ingyenes kiegészítőt kapott a Generation Zero, mely során a készítők egy kihagyott ziccert pótolnak; búcsút inthetünk az órákon át tartó kutyagolásnak, érkeznek ugyanis a 80-as évek hangulatát idéző biciklik.

Katonai járművek lepik el Magyarország útjait Jelentős létszámú katonai járművekből álló konvojok közlekedésére lehet számítani az ország több területén 2019. június 11. és 16. között - jelentette be a Honvédelmi Minisztérium. A...
Minden eddiginél többet költ a magyar kormány honvédelemre 2020-ban minden eddiginél több pénzt fordít a kormány a biztonságra - jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szombati budapesti sajtótájékoztatóján. Németh Szilárd...

Top hírek:
Káslerék monumentális Attila-emlékműve? Kövér Lászlóra fog hasonlítani
Gazdagoknak árulta feketén a bébielefántokat egy Srí Lanka-i vadvédelmi vezető Évente több tucat állatot adtak el a Srí Lanka-i elitnek, az elefántanyákat általában legyilkolták.
A Huaweit érintő szakciók ellenére is kapható lesz itthon a Honor 20 okostelefon Ez a készülék ősszel ráadásul még az Android Q operációs rendszert is megkapja.
Megújul a baloldal: két évvel ezelőtti beszédet mondott el újra Tóth Bertalan Az MSZP frakcióvezetője, Tóth Bertalan szinte szóról szóra ugyanazt a beszédet mondta el a 2020-as költségvetés kapcsán a parlamentben, mint amit 2017-ben mondott el.
Kizárta a NOB a Nemzetközi Ökölvívó Szövetséget az olimpiáról A Nemzetközi Olimpiai Bizottság szervezi a tornát és a kvalifikációs versenyeket is a jövőben.
Elkelt a francia padláson megtalált Caravaggio-festmény A bibliai lefejezést ábrázoló festmény árát szakértők 100-150 millió euróra becsülték.