A Minecraft lehet minden idők legnépszerűbb játéka

Nehéz megbecsülni, hogy pontosan mennyi példányt adtak el a Tetrisből, de sokan 170 millióra saccolják a számot. Ha ez igaz, akkor a Minecraft a maga 176 milliójával minden idők legkapósabb játéka lehet.

2019. május 19. 12:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

20 ezer forint epizódonként a Minecraft: Story Mode Nem elírás, a Minecraft: Story Mode Xbox 360-as változatát valóban 20 ezer forintért árulják epizódonként a konzol piacterén. Mielőtt azonban lecsapnátok az év akciójára, eláruljuk, hogy miért van ez ...

Minecraft: Story Mode - közel 260 ezer forintért lehet most megvenni az összes részt És mi, magyarok még jobban jártunk. Persze pont azért ilyen drágák, hogy ne vegye meg őket senki.
E3 2019: Jövő tavasszal jön a Minecraft Dungeons Friss előzetest kapott a Minecraft Diablóra hajazó vadhajtása, a Minecraft Dungeons, amiben akár csapatba verődve kell az építőkockás dungeonöket kipucolnunk. A játék jövő tavasszal jelenik meg.

Minecraft Earth - megjött az első játékmenet bemutató A tegnap esti Apple eseményen szó volt az új AR lehetőségekről, melyek egy részét a Minecraft Earth fejlesztőcsapata demonstrálta.
Minecraft: Story Mode - az sem töltheti majd le, aki megvette A Telltale játékai sorra tűnnek el a boltokból, de a Minecraft spin-off esete a ledurvább.
Lehúzza a rolót a Minecraft: Story Mode A Telltale Games bezárása továbbra is kísért minket. Ha meg szeretnétek tartani, akkor június 25-ig töltsétek le a Minecraft: Story Mode epizódjait, a későbbiekben ugyanis erre már nem lesz szükségete...
A Minecrafton belül is játszható a Minecraft Egész pontosan egy ládában, 2D-s változatban.