2019 - Íme a 21. héten megjelenő játékok listája

Az elkövetkező napokban néhány kisebb alkotás premierje várható, többek között megjelenik a Total War: Three Kingdoms.

2019. május 20. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Total War: Three Kingdoms - még a Creative Assembly sem számított ekkora sikerre A stratégiai játékok rajongói kérdés nélkül markolták fel az új Total Wart, és elérték, hogy ez legyen a stúdió leggyorsabban fogyó címe.

Total War: Three Kingdoms teszt A Total War legújabb része, a Three Kingdoms újra történelmi vizekre evez. Ezúttal a Távol-Keletre látogatunk el, a mai Kína területére, hogy a Három Királyság háborújában szerezzük meg a káoszba süll...
Rekordokat döntöget a Total War: Three Kingdoms A játék alig két nappal a megjelenése után a Total War-franchise legsikeresebb epizódjává vált. Az elődökhöz képest 30 százalékkal több játékost ért el a másodikra napra, és úgy fest, hogy a lelkesedé...

Total War: Three Kingdoms - úgy ráúsztak a játékosok, mintha csak ma lehetne játszani Jelenleg a Steam negyedik legnépszerűbb játéka, de messze túlszárnyalta a Rome II-t és a Warhammer II-t is.
Total War: Three Kingdoms - most is rengeteg tartalom jön a megjelenés után Új koncepciót talált ki a Creative Assembly.
Total War: Three Kingdoms tesztek - erősen indult a háború Jövő héten érkezik a történelmi stratégia, de az újságírók már nagyban csámcsognak a játékon. Az eredmények egyelőre biztatóak.
Total War: Three Kingdoms teszt - tizenkét dühös ember Aki a nagy csaták koordinálását ugyanannyira szereti, mint a mikromenedzsmentet, tökéletes egyensúlyt találhat a Total War sorozat új részében.