Radikálisan átszabná az autóvásárlás adóit az Orbán-kormány

Az autóvásárláshoz és -behozatalhoz, valamint a cégautókhoz fűződő közterhek radikális átalakítására készül az Orbán-kormány: jelentősen csökkentenék a fizetnivalókat annak érdekében, hogy könnyebb és olcsóbb legyen kocsit cserélni, így megújuljon az elavult magyar járműállomány derül ki a hvg.hu birtokába került előterjesztésből.

2019. május 22. 6:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szanyi is, Orbán is

A kormány újabb hiénaakciója a történelemtudományra nézve veszélyes Orvul támadt rá a múlt héten az esztendők alatt kivéreztetett 1956-os Intézetre és annak történelmi adatkincsére az Orbán-kormányzat,a mely ezzel hamis mítoszokra épülő emlékezetpolitikáját próbálja ...
Azerbajdzsán - Magyarország 1-3 Azerbajdzsán - Magyarország 1-3 hir magyar magyar válogatott Azerbajdzsán EB2020 Európa Bajnokság panucci szo, 06/08/2019 - 21:...
A kormány Orbán Viktor hősi szobrának felépítésére használja a rendszerváltás 30. évfordulóját Propagandavideó hívja ünnepelni az embereket a Hősök terére, és a dicsfényben megjelenik végre a rendszerváltás egyszemélyes hőse. Igen Ő. Aki elküldte haza az oroszokat. Kár, hogy az oroszok akkor má...
Kálmán Olga: Fogok én még tárgyalni Orbán Viktorral DK-s főpolgármester-jelöltként ment vissza abba a stúdióba, ahol ő dolgozott évekig.
Orbán nem akar demokráciát exportálni Mianmarba A kereskedelmi együttműködését ellenben támogatja az ország és az Európai Unió között.

Együttműködési megállapodást kötött a PIM a külhoni magyar irodalmi műhelyekkel A tanácskozáson részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is.
Az ilyen mérvű személyi kultuszt nehezen viselem Chikán Attila, az Orbán-kormány volt minisztere és felesége Nagy Márta beszéltek a ferencvárosi ügyekről: indokolatlan atlétikai stadionról és a kerületi vezetés takargatnivalójáról.
Kikelt London polgármestere Trump ellen, és Orbán is megkapta a magáét Nem lenne szabad fogadni Trumpot a brit fővárosban, mondja Sadiq Khan, és a nyugati liberális demokráciákat fenyegető vezetők közé sorolja Orbán Viktort is.
Nem Orbán Viktor születésnapja miatt volt tűzijáték pénteken a Várban, de ettől még épp eléggé feldühített
Így ünnepelte 56. születésnapját Orbán Viktor A kormányfő hivatalos Facebook-oldalán köszönte meg a köszöntéseket.
A nap legfontosabb hírei – 2019. május 30. Lemerült egy búvár a hajóbaleset helyszínén, Orbán meghátrált, Kovács Zoltán elütött egy gyereket. Ez történt csütörtökön.