Angyali mosoly, tündéri szemek a legcukibb gyermekfotók a múlt századból

A gyermeknap valójában mindenkinek ünnep. Az apróságoknak és a szülőknek, nagyszülőknek egyaránt, akiknek a mai nap is jó alkalmat ad egy-egy kívánság teljesítésére, vagy egy közös családi nap eltöltésére. A gyermeknapot a világ sok országában ünneplik. Az ENSZ 1954-ben szólította fel a tagországok vezetőit, hogy jelöljenek ki egy-egy napot, amely felhívja a figyelmet a gyermekek védelmének és segítésének fontosságára.

2019. május 26. 8:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hiába tagadja Brüsszel, egyre több bevándorló jut migránskártyához Csaknem hetvenezerre nőtt azoknak a bevándorlóknak a száma, akik idén Görögországban bekerültek az ENSZ és az Európai Unió közös migránskártyaprogramjába. A kedvezményezettek között egyetlen hónap ala...

Civileket ölt a szudáni hadsereg, de Kína és Oroszország miatt az ENSZ nem szól egy szót se Szudánban ellenzéki tüntetők táborát számolta fel a hadsereg Kartúmban, és közben sok embert megölt. Az ENSZ BT el akarta ítélni ezt, de Kína és Oroszország megvétózta a határozatot.
Venezuelai válság: Több erőfeszítésre van szükség a nemzetközi közösség részéről A limai csoport és az ENSZ aktívabb szerepvállalást szorgalmaztak.
Az ENSZ-főtitkár szerint az EU túl fontos ahhoz, hogy elbukjon Az EU bukása világszerte a multilateralizmus és a jogállamiság bukását jelentené.
ENSZ: húszezren menekültek az erőszak elől Nigériából Nigerbe április óta Körülbelül húszezren menekültek az erőszak elől Nigéria északnyugati részéről a szomszédos Nigerbe április óta – számolt be az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) kedden
Alattomos betegségek: a fülhallgató fokozza, a gabona csökkenti a kockázatot Orrvérzést is okozhat a vezeték nélküli fülhallgató Állandó a vita a mobiltelefonok és a kütyük sugárzásának egészségre gyakorolt káros hatásairól. Abban a legtöbben egyetértenek, hogy a vezeték né...

Bolton: Rakétatesztjével Phenjan megsértette az ENSZ BT határozatait Bármilyen ballisztikus rakéta elindítását tiltják az ENSZ-határozatok.
Különleges megbízottat nevez ki az ENSZ a Kongóban pusztító ebola megfékezésére A megbízott igyekszik biztosítani a járvány megfékezéséhez szükséges biztonsági és politikai feltételeket is.
Az ENSZ kiesett a szerepköréből Az ENSZ több mint hét évtizedes fennállása alatt éppen csak a létrejöttekor kitűzött célját és feladatát, a béke fenntartását és a konfliktusok megoldását volt képtelen elvégezni.
Róma kiáll rendelettervezete mellett az ENSZ bírálata ellenére Az ENSZ levelének nincs jogi érvénye, és pontatlan értesüléseken alapul állítja az olasz külügyminisztérium közleményében.
Az ENSZ humanitárius katasztrófára figyelmeztet Szíriában A harcok befejezésére szólította fel a Szíriában szembenálló feleket Rosemary DiCarlo ENSZ-főtitkárhelyettes pénteken, a világszervezet Biztonsági Tanácsának ülésén, amelyet az északi és északnyug...
Rakétatámadás ért egy menekülttábort Aleppó mellett Legkevesebb tíz civil vesztette életét és harmincan megsebesültek az Aleppó tőszomszédságában található Neirab palesztin menekülttáborban egy rakétacsapás következtében közölte csütörtökön az ENSZ pa...