PC-re és PlayStation 4-re is megjelenik a Travis Strikes Again: No More Heroes

A Grasshopper játéka eredetileg Nintendo Switch-re lett beszerezhető idén év elejétől.

2019. május 27. 14:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ősszel jön a Super Monkey Ball: Banana Blitz HD Az új kiadás a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re érkezik.

PC-re költözik a Tetris Effect Hamarosan PC-n is játszhatóvá válik az eredetileg PlayStation 4-re bemutatott Tetris Effect. A nagyszerű VR-kompatibilis játékot kizárólag az Epic Games Store-on keresztül szerezhetjük majd be.
Úgy fest, hogy kiszivárogtak a PlayStation Plus augusztusi ingyen játékai Ha hihetünk a szivárgásnak, akkor két egészen friss játékot kapnak a PS Plus előfizetők.
The Dark Pictures: Man of Medan - Középpontban a többjátékos mód Az antológia sorozat első része jövő hónap végén érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint PC-re is.
Csak jövőre jelenik meg a Psychonauts 2 A Double Fine bejelentette, hogy csak jövőre jelenik meg a Psychonauts folytatása. Emellett azt is megerősítette a cég, hogy hiába vált Microsoft-stúdióvá a csapat, a játékuk PlayStation 4-re is elkés...
Még ebben a hónapban PC-re költözik a Vane Egy ideje már tudjuk, az eredetileg PlayStation 4-en napvilágot látott Vane PC-n is tiszteletét teszi, most viszont megkaptuk a napra pontos megjelenési dátumot hozzá. Egy új trailert is tudunk mutatn...

PC-re is elérhető lesz az Earth Defense Force 5 Napokon belül Steamre is játszható lesz a korábban csak PlayStation 4-re megjelent sorozat 5. sorszámozott része.
Megjelenési dátumot kapott a Dont Even Think (PS4) A PlayStation 4-re érkező free-to-play battle royale játékban akár vérfarkasként is harcba vonulhatunk.
Valóban jön jelenlegi konzolokra is a lemezes Batman Arkham Collection Az Amazon UK idő előtt lőtte fel a PlayStation 4-es és Xbox One változatok adatlapját, így szinte már biztos, megkapjuk szeptemberben a gyűjteményes kiadások lemezes verzióit.
A PES 2019 kiadója is meglepődött a PlayStation Plus-os változtatáson Úgy tűnik, hogy az előfizetőkhöz hasonlóan a Konami sem számított arra, hogy le lesz cserélve a focis játék.
Dátumot kapott a konzolos Wreckfest A nyár végére Xbox One-on és PlayStation 4-en is befut a Wreckfest, a Bugbear zúzós versenyjátéka. A PC-s játékosok sem maradnak hoppon, hiszen hozzájuk is érkezik pár újdonság.
PlayStation Now - A júliusi játékok listája (PS4) A szolgáltatás olyan címekkel bővül, mint például a Rocket League, vagy a Borderlands: The Handsome Collection.