Nintendo Switch-re jön a Detective Pikachu folytatása

Egyelőre nem tudjuk, hogy együtt érkezik-e a nyugati és a japán változat.

2019. május 29. 12:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Idén biztosan nem kap ráncfelvarrást a Switch Most, hogy a Nintendo Switch Lite bemutatkozott, adja magát a kérdés, hogy megkaphatjuk-e idén a Switch korábban szintén pletykált "Pro-kiadását" is. A Nintendo of America elnöke, Doug Bowser lehűtött...

A Nintendo bejelentette új, hordozható minikonzolját Érkezik az új Nintendo Switch Lite.
Tetris 99 - érkezik az offline multiplayer Nem kell netre másznunk a multihoz! A Nintendo Switch népszerű tetrises battle royale-játéka hamarosan újabb DLC-t kaphat, amely segítségével helyi többjátékos mókát indíthatunk a barátainkkal.
Nintendo Switch Online - tízmillió előfizető A Nintendo elnöke, Shuntaro Furukawa nemrég megtartotta a cég befektetőinek tartott éves beszámolóját, ahol kiderült, egyelőre nagyon hasít a tavaly szeptemberben indult Nintendo Switch Online.

A Nintendo Switch idei játékai nem forradalmiak, de ez nem jelenti, hogy unatkozni fogunk Egy rövid kirándulás alkalmával kipróbáltuk és meglestük a hibrid konzolra a Nintendótól és más stúdióktól idén érkező játékok színe-javát.
Készül az Ice Age: Scrats Nutty Adventure A legújabb Jégkorszak játék a tervek szerint idén ősszel jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switch-re.
Devil May Cry - Megjelenési dátumot kapott a Nintendo Switch kiadás A premier néhány nap múlva várható, így akinek anno kimaradt Dante első kalandja, az most pótolhatja azt.
A 3DS még nem halott, legalábbis a Nintendo szerint Ugyan az E3-as prezentáció kizárólag a Nintendo Switch játékairól szólt, Doug Bowser szerint ez nem jelenti a kézikonzol életének végét.