2019 - Íme a PlayStation Plus teljes júniusi játékai

Ebben a hónapban a Sonic Mania és a Borderlands: Handsome Collectiont szerezhetjük meg.

2019. május 30. 11:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A PES 2019 kiadója is meglepődött a PlayStation Plus-os változtatáson Úgy tűnik, hogy az előfizetőkhöz hasonlóan a Konami sem számított arra, hogy le lesz cserélve a focis játék.

Hatalmas meglepetés a PlayStation Plus egyik júliusi ingyen játéka A Pro Evolution Soccer 2019 helyett a tavalyi év egyik legjobb játékát kapjuk.
2019 - Íme a PlayStation Plus teljes júliusi játékai Ebben a hónapban a Pro Evolution Soccer 2019-et és a Horizon Chase Turbo-t szerezhetjük meg.
PlayStation Plus - íme a júliusi ajándék játékok Jó alkalom lesz ez arra, hogy a FIFA-párti nyugati közönség megnézze, mit kínál a rivális.
Monster Hunter World: Iceborne - Hamarosan indul a PS4-es béta Első körben azok vethetik bele magukat a tesztelésbe, akik rendelkeznek PlayStation Plus előfizetéssel.
Borderlands: Game of the Year Edition - Ingyen játszható a hétvégén (PC, XO) Az akció kizárólag a PC-s és Xbox One felhasználókat érinti, a PlayStation 4 tulajok ezúttal kimaradnak a mókából.

Borderlands 3 - vidám traileren a kegyetlen pusztítás Zene, tánc, rózsák és rengeteg fegyver az új kedvcsinálóban.
Bejelentésre készül a Gearbox Randy Pitchford és csapatától a holnapi napon valamilyen különleges leleplezést kapunk Borderlands témában.
Borderlands 3 - nagy bejelentésre készül a Gearbox Egy élmény akkor lesz igazán szép, ha van kivel megosztanunk azt. Egy különös, nyílt meghívót tett közzé Randy Pitchford és a Gearbox csapata, amelyben szeretettel várnak minden játékost, hogy megünne...
Borderlands 3 - Bemutatkozik a ping rendszer A kooperatív módot könnyíti az Apex Legends-ből átvett megoldás, így egyszerűbb lesz a kommunikáció a társakkal.
Borderlands 3 - az Apex Legends pingrendszerét is átveszik A Gearbox szeretné a leghozzáférhetőbbé tenni a Borderlands 3 többjátékos módját, ennek köszönhetően pedig rengeteg izgalmas funkcióval bővül a játék.
PlayStation Now - A júliusi játékok listája (PS4) A szolgáltatás olyan címekkel bővül, mint például a Rocket League, vagy a Borderlands: The Handsome Collection.