Több ezer dolgozót bocsát el néhány éven belül Németországban a Ford

A korábban bejelentett 5400 fős leépítésen túl. A megszorításokat az elektromos autók gyártására való átállás miatt kialakult technológiai reformkényszerrel indokolta a vállalat vezérigazgatója.

2019. június 5. 15:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Veteránautókkal bővült a keszthelyi hintómúzeum kiállítása Érkezett egy 1915-ben gyártott Ford T Speedster.

Hiába nem higiénikus: már Németországban sem tilos burkiniben fürdőzni Így majd még könnyebben megy az integráció.
Két hét múlva jön az év német tőzsdei kibocsátása Hamarosan jön az év legnagyobb tőzsdei kibocsátása Németországban, a Volkswagen már június végén tőzsdére viheti a teherautógyártó cégeit összefogó Tratont. Június 28-án viheti tőzsdére...
A Volkswagen vezére 500 felsővezetőjének elárulta, nagy dobásra készülnek a Forddal A Volkswagen és a Ford közel áll ahhoz, hogy a jövőben együttes erővel fejlesszenek és gyártsanak elektromos- és önvezető autókat - erről maga Herbert Diess, a Volkswagen csoport vezére beszélt. ....
Németország nyugati részén történelmi csúcsra nőtt, keleten az 1905-ös szintre süllyedt a népesség Úgy beütött az NDK területén élőknek a szocializmus, hogy máig azt a kilátástalanságot nyögik, amit az adott.
Betilthatják a melegeket átnevelő terápiákat Németországban Jens Spahn egészségügyi miniszter szerint konverziós terápiák betiltása orvosilag indokolt és jogilag lehetséges.

Fejenként 1,5 millió forintért csempésztek menekülteket Németországba Hatalmas razzia keretében számoltak fel egy nemzetközi embercsempész-hálózatot, amely azzal az ígérettel szállította Görögországból Olaszországba a menekülteket, hogy ha sikerül a Németország felé vez...
Szigorítják a bevándorlási szabályokat Németországban A rendőrök mostantól kopogás nélkül is bemehetnek a bevándorló lakásába.
A német parlament szerint a radikális iszlamista Hezbollah nem is terrorszervezet A bevándorlásellenes AfD azt szerette volna elérni, hogy a világ döntő többségéhez hasonlóan Németország is minősítse terrorszervezetnek a libanoni Hezbollahot, mely rendszeresen rakétákat lő Izrael f...
Több száz halálesetet okozott a tavalyi hőség Németországban Berlinben 490, Hessenben 740 ember halt meg a rendkívüli nyári melegben.
Harrison Ford 76 évesen kiugrott egy repülőből, mert a fia azt kérte tőle Hangol az Indiana Jones forgatására.
Ezeréves érseki szarkofágot nyitottak fel Németországban Ha valóban az az érsek nyugszik benne, amelyiket a tudósok sejtik, az egész Mainz történetét átírja.