A lengyel PiS sem csatlakozik a Salvini vezette EP-frakcióhoz

Kizárt, hogy a Lengyelországban kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) oroszbarát tömörülésekkel együtt csatlakozzon az olasz Liga által létrehozandó Szabadság és Nemzetek Európája (ENF) elnevezésű európai parlamenti frakcióhoz - közölte szerdán a lengyel Radio Wnet műsorában Jaroslaw Kaczynski pár...

2019. június 5. 22:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Provokációsorozat Salvini ellen A nyár elejére a lánykori nevén Északi Liga, ma már országossá nőtt Liga és vezetője, Matteo Salvini lett Olaszország legerősebb politikai tényezője.

Salvini megtalálta a tökéletes német ellenségképet Az olasz belügyminiszter számára ideális eszköz volt a gazdag fehér nő, hogy újabb fronton álljon harcba migránsügyben.
Vizsgálja az olasz ügyészség, hogy Salvini kapott-e pénzt az oroszoktól Egy, a Buzzfeed által bemutatott hangfelvétel szerint orosz pénzt akartak juttatni a Matteo Salvinihez köthető pártnak, a Ligának.
Nyomozás indult, hogy kapott-e pénzt Salvini az oroszoktól Olaszországban hivatalos ügyészi vizsgálat indult, hogy részesült-e illegális finanszírozásban Moszkvától Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes és belügyminiszter Liga nevű pártja.
Salvini tagadja, hogy pénzt kapott Moszkvától A Buzzfeed azt állítja, hogy a birtokába jutott egy felvétel a találkozóról.
Bezárták Európa egykor legnagyobb menekülttáborát A Mineo melletti létesítményben egykor 4100 embert tartottak fogva, és Salvini is itt "bizonyosodott meg" arról, hogy a háttérhatalmak Olaszország népességcseréjét szervezik. (Külföld)

Olaszország a haditengerészetet is bevetné az illegális bevándorlók ellen Matteo Salvini belügyminiszter kiemelt prioritással kezeli a kikötők védelmét.
Újabb hajó, ami köp a törvényekre: partra szálltak Lampedusán a Mediterranea hajón utazó migránsok Hiába tiltotta meg Matteo Salvini, mégis kikötött a Mediterranea nevű migránshajó, mely hajnalban a bevándorlókat is partra tette Lampedusa szigetén.
A tiltás ellenére kikötött a Mediterranea hajója Lampedusán Salvini közölte: senkit sem engednek leszállni a hajóról.
Szijjártó és Salvini közösen jelentették be, hogy hazánk tengeri kikötőt létesít Triesztben Szijjártó Péter Matteo Salvini olasz belügyminiszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján elmondta, Magyarország egy 300 méter hosszú partszakasszal rendelkező 32 hektáros területet vásárolt meg Tri...
Putyin nagyra értékeli, hogy Salvini barátságosan viszonyul Oroszországhoz Az orosz elnökkel a Corriere della Sera című olasz napilap készített interjút, amely csütörtökön, vagyis Putyin római villámlátogatásának napján jelent meg.
Salvini kiutasítja Olaszországból a mentőhajó német kapitányát Az olasz bíróság szabadlábra helyezte Carola Racketét.