Megérkezett a Black Mirror ötödik évada

Három új résszel folytatódik a Netflix sikeres sorozata.

2019. június 6. 12:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az megvan, hogy Miley Cyrus a Black Mirrorban valójában egy Nine Inch Nails feldolgozást énekel? Mindenféle spoiler nélkül el lehet mondani, hogy a Black Mirror új évadának egyik részében Miley Cyrus szerepel, aki Ashley O-t, egy popsztárt alakít

Vaskos csalódás lett az ötödik Black Mirror A jövő technológiájával riogató sorozatból már csak a közhelyek puffogtatása maradt az ötödik nekifutásra, hiába szerepel benne Miley Cyrus és egy igazi Bosszúálló is.
A Black Mirror megmutatja, hogy Miley Cyrus élete sem pont olyan, mint azt gondolnánk Kijött az összes Black Mirror-előzetes.
Animációs sorozatot kap a Jurassic World A DreamWorks és a Netflix megerősítette, hogy a nemrég kötött ötéves megállapodásuk egyik első biztos szereplője nem más lesz, mint a Jurassic World: Camp Cretaceous animációs sorozat.
Sorozat készül a Magic: The Gathering alapján A Wizards of the Coast és a Netflix összefogásával animációs tévésorozatként kerülhet képernyőre a Magic: The Gathering. A népszerű CCG feldolgozásáért az Avengers-filmek kapcsán ismert Russo-fivérek ...

The Dark Crystal - lenyűgöző előzetest kapott a Netflix új sorozata Bábszereplőkkel és menő CGI-jal nyakon öntött kedvcsinálót kapott az 1982-as A sötét kristály előzménysorozata.
A Disney sem kér Georgia államból az abortusztörvény miatt A Netflix után a Disney sem akarja az abortuszt lényegében betiltó államban folytatni a forgatásait.
Ha magukra hagyjuk a tiniket, elszabadul a pokol A Netflix érezhetően egyre inkább a tinikre lő, de egyelőre nem találták fel a spanyolviaszt. Megnéztük a The Societyt, elmondjuk, milyen.
A Netflix vígjátéksorozata egy nehéz témát közelít meg humoros oldaláról: a gyászt A Dead to Me teljesen a képernyőhöz láncol
Nagyon menő Lego-készlet jön, a Netflix egyik legjobb sorozata ihlette A harmadik évad közeledtével a Lego is úgy érezte, ideje kézzel fogható formába önteni a Netflix Stranger Things című sorozatát.
Reszkethet a Netflix, a Disney-é lett a Hulu is Tovább erősödik a világ legnagyobb médiacége.