Megvan, hány magyar diák utazgathat ingyen Európában

Újabb 20 ezer fiatalnak, köztük 382 magyar 18 évesnek nyílik lehetősége arra, hogy az unió DiscoverEU programjának keretében felfedezze Európát.

2019. június 6. 16:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pünkösd - Kozma Imre atya az ünnep üzenetéről Pünkösd ünnepén különösen oda kell figyelni a békére Európában - mondta Kozma Imre, a Betegápoló Irgalmasrend magyarországi vezetője, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke vasárnap az M...

Csak a jövedelmek kisebbek az áram- és gázáraknál Magyarországon Továbbra is Magyarországon az egyik legalacsonyabbak a lakossági energiaárak Európában, a jövedelmekhez képest azonban már nem ilyen rózsás a kép. A budapesti lakossági áramfogyasztók fizetik a...
Mikor lesz háború Európában? DobrevOrbán-vita volt Európáról A DK politikusa nem a kormányfővel, hanem a Miniszterelnökség államtitkárával vitatkozott. Legalább abban kiegyeztek, hogy a másik szélsőséges.
Európában próbálják elsózni az Ausztráliában megbukott Hisense OLED tévéket A vevők szerint az LG és a Sony OLED tévéi sokkal jobbak.
A labdajátékok időnként halálos maja elődje Kevésbé ismert a tény, miszerint a labdajátékokat, nem hogy nem Európában játszották először, de még csak nem is a szórakozás volt a tevékenység egyetlen célja. Legkorábban a spanyol konkvisztádorok á...
Veszteséges kezdés után nyereség Európában

Bajok vannak néhány Google-szolgáltatással Főleg Észak-Amerikában és Európában vannak gondok a Gmaillel és a Youtube-bal. Az Indexben például a Hangouts nem megy.
Megugrott a mumpszosok és kanyarósok száma Angliában, járványtól tartanak Európában Jelentősen megugrott a mumpsz- és kanyaróbetegek száma Angliában, a szakemberek az immunizálás fontosságára hívják fel a figyelmet. A helyzet Európa-szerte rejt magában veszélyeket.
Több mint 3 ezer szállodahajó járja a Dunát évente A Duna a szállodahajók legnépszerűbb folyója Európában, nem véletlen, hogy tele van a belváros az olyan hajókkal, mint amilyen a Hableánnyal üközött szerda este.
Már megint a bukta volt a menő Európában 99009
A Duna lett a legszennyezettebb folyó Európában Az átfogó kutatás során a víz gyógyszertartalmát vizsgálták.
Fülke: Ezért nem felhőtlen az öröm a Fidesznél Itthon nagyot nyert, de Európában légüres térben találhatja magát a Fidesz és Orbán Viktor. Ez a hvg.hu podcastjának, a Fülkének az EP-választást elemző különkiadása.