Menő újdonsággal rukkolt elő az Instagram, de nem lesz mindenhol elérhető

Néhány hónap tesztelés után az Instagram fejlesztői elérhetővé tették azt az új funkciót, amivel már dalszövegeket is adhatunk a zenés történetekhez. Egyelőre azonban nem örülhet neki mindenki.

2019. június 7. 8:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megszületett Ráskó Eszter babája? Szombaton délután posztolt a humorista Instagram-oldalán egy sokat sejtető fotót.  Így utólag már nem csoda, hogy harántos volt ez a gyerek... olvasható a bejegyzés alatt, melyből akár arra is köv...

Egészen bizarr dolgokra alapozza az Instagram a személyre szabott hirdetéseket
Mellmaszkot dobott piacra a legidősebb Instagram-sztár Szivárványos, ránctalanító.
Mire készül az Apple? Eltűntek a bejegyzések az iTunes Facebook- és Instagram-oldaláról Egy ideje már pletykálják, hogy az Apple nyugdíjazná az iTunes-t. Eddig csak szóbeszéd volt, most viszont már egyre több jel mutat erre.
Az Instagram megteremtette új férfiideálját: bemutatjuk a softboyt Az alfahímek ideje lejárt.
Szőcs Renátának állítólag túl szexi volt ez a fotója, tiltotta is az Instagram Az Instagram végül kegyes volt, ma már újra posztolhat képet.

LeBron James 14 éves fia egyetlen Instagram-poszttal lett milliomos A szupersztár szuper tehetséges utódja 24 óra alatt felrobbantotta a közösségi oldalt.
Betegsége miatt 30 évvel idősebbnek néz ki ez a nő Mégis ő az Instagram egyik legnagyobb sztárja!
Az Instagram megöli a lelket? A lemaradástól való félelem lehet az új generációs addikció.
Megszólalt a pár, akiket életveszélyes Instagram-fotójuk miatt szidott az internet A brüsszeli instagrammerek kikérik maguknak a kritikát.
Alig egy év alatt az Instagram miatt fogyott 60 kilót a tinilány Gyakran hallani, hogy a közösségi média erősen hozzájárul a fiatalok testképzavarához. Modellek, influenszerek, hírességek mind a tökéletességet mutatják meg például Instagram-profiljaikon. Létezn...
Van, amitől Tóth Gabi is fél, de a gyermekéért bevállalta Néhány héttel ezelőtt érkezett a váratlan örömhír, miszerint Tóth Gabi gyermeket vár. Az énekesnő már az első perctől komolyan vette a feladatot, ami sok lemondással jár együtt. Legújabb Instag...