2-0-ra verték a törökök a franciákat az Eb-selejtezőn

Nagyon váratlan, hogy legyőzték a futballvilágbajnokot.

2019. június 8. 22:01

A cikk folytatása...Friss hírek
Sarapova volt trénerével készül tovább Babos Tímea Egyszer már világelsőt csinált egy tanítványából.
A nap legfontosabb hírei – 2019.06.20 Polgármester-jelöltek, polgármester-jelöltek mindenhol.
Helyreigazítás Az államtitkár pasija is nyert a minisztérium közbeszerzésén címmel megjelent cikkünkben foglaltak miatt.
Eltűnt egy 13 éves lány a VIII. kerületben Lólé Boglárka körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú. Eltűnésekor sárga felsőt, valamint kék nadrágot viselt.
Történelmi érem vívásban, az aranyra nem volt esély Az oroszok félelmetesen vívtak az Eb-fináléban. A női kardválogatott az olimpia felé lépett egyet.
Szarvat növesztenek a fiatalok a túlzott okostelefonozástól Mivel folyamatosan a kezükben lévő készülék kijelzőjét bámulják, a lefelé húzó fej ellensúlyozására csontkinövések alakulnak ki, csak nem a homlokukon, hanem a koponyájuk hátulján. A modern technológia így nem csak a mindennapi életünket és a pszichénket, de a testfelépítésünket is megváltoztatja.

Top hírek:
Még stabil a tigrisszúnyog populációja Magyarországon A Magyarországon megtalálható fajok a nyugat-nílusi vírust, bőr- és szívférgességet, illetve usutuvírust terjeszthetnek.
Amerikában megint moziba küldik a legutóbbi Bosszúállókat, új jelenetekkel
Sandra Bullock vázolta a Féktelenül folytatását, ahol járókerettel szállna buszra Keanu Reevesszel A riporterek kérdezték...
Ez a 10 éves kislány a legfiatalabb, aki megmászta a 914 méteres El Capitant
Megdöbbentő felfedezés: pluszcsont nőhet a koponyára, ha túl sokat mobilozunk Mintegy 1200 röntgenfelvételt vizsgáltak meg abban a kutatásban a szakemberek, melyből kiderült, a testünk igyekszik kompenzálni, hogy állandóan előrehajtjuk a fejünket.
Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlásáról vitatkoznak Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban, ahol az igazságügyi bizottságban tartottak erről meghallgatást szerdán