Légtérkorlátozás van a Duna felett

A Hableány mentési munkálatai és a kutatás miatt a Duna érintett szakaszán légtérkorlátozás van érvényben jövő vasárnap éjfélig.

2019. június 9. 19:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Duna House: 10 ezernél több ingatlan adás-vétel Ez a szám 20 százalékkal elmarad a 2018 júniusi adattól.

Júniusban 10 ezer ingatlan cserélt gazdát Magyarországon Júniusban 10 542 ingatlan cserélt gazdát Magyarországon, ez a szám közel 20 százalékkal elmarad a 2018 júniusában mért adattól, amikor 13 098 adásvétel történt a Duna House (DH) saját adatain alapuló ...
Minden szegmensben kevesebb volt az ingatlanvásárló júniusban A Duna House tranzakciós adatainak elemzéséből egyértelműen látszik, hogy csökkent a befektetési céllal vásárolt lakások száma júniusban. Az első nyári hónapban a becsült tranzakciószámokból és a befe...
Bécs és Budapest kölcsönösen tanulhat egymástól Az Európai Unió Duna Régió Stratégiája: klímastratégia, okosváros, fenntartható mobilitás ezekben a témakörökben értekeztek osztrák és magyar szakemberek egy kétnapos szakmai konferencián.
Kitartóan menetelt a Duna House 2,81 milliárd forint ingatlanközvetítési jutalékot értek el.
Piramis koncert a Duna-parton 2019. július 12. - Barba Negra Track. CímlapPiramisBarba Negra TrackZártosztályPeter Kovary & The Royal Rebels

Művészek pihenőgubói is helyet kapnak a szentendrei Duna-parton A Magyar Turisztikai Ügynökség csaknem 100 millió forintos támogatásával felújítják a játszóteret.
Szerelemlakatokat tettek a Duna-parti holokauszt-emlékműre Az emlékműhöz többször is hozzányúltak vagy megrongálták már.
Elindult a váci VéNégy Fesztivál Színházi előadásokat, utcaszínházi produkciókat és koncerteket is tartanak a VéNégy Fesztiválon, amely vasárnapig várja a közönséget a váci Duna-parton.
Nézzen Qualitons-koncertet élőben az Indexen! Magyarország jelenleg egyik legmenőbb zenekara a Duna partján ad koncertet, mi pedig közvetítjük az egészet. Ne maradjon le!
Hosszú évtizedek tiltása után ma először lehetett fürdeni a Római parton A fürdést még 1973-ban betiltották. Ma a Duna-nap tiszteletére tesztnapot szerveztek a civilek.
Június 29-én a Dunát ünnepeljük Június 29-én tartjuk a Nemzetközi Duna Napot. Európa egyik legnagyobb folyórendszerére az emberi tevékenység miatt számos veszély leselkedik, az utóbbi időben azonban néhány jó gyakorlatnak köszönhető...