E3 2019 - őrült újdonságokkal bővül a Rage 2

A Rise of the Ghosts kiegészítő új sztorit, új ellenfeleket és még az eddigieknél is vadabb dolgokat hoz magával.

2019. június 10. 3:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019: Kiegészül a Rage 2 is A májusban megjelent Rage 2 sem maradhatott le a Bethesda napirendjéről. Érkezik a Rise of the Ghosts expanzió, amely egy új frakcióval, alternatív játékmódokkal, új cheatekkel és egy vezethető mech-k...

10 percig pörög a Streets of Rage 4 Beat 'em up veteránok, figyelem! A hangulatos előzetesek után most 10 perc vágatlan játékmenetet is láthattok a Streets of Rage 4-ből. Mi már csak a megjelenés dátumára várunk.
Láncba bújtatott mellekkel gyűjti a rajongókat az Instagram-sztár Az erotikus cosplayeiről híres Elizabeth Rage ezúttal a Persona 5 egyik népszerű karakterét keltette életre.
Összerántották a Doom és a Wolfenstein fejlesztőit, de az eredmény elég kiábrándító Ha olyan cégnevek sorakoznak egy videojáték dobozán, mint a Bethesda Softworks és az id Software, a felhasználó majdnem biztos lehet benne, hogy a kezében tartott alkotás remekmű. Ebben reménykedtünk...
Rage 2 teszt Őrült mutánsok, neonszínek és vad gitárzene az apokalipszisben: a Mad Max készítői az id Software-rel összefogva készítettek folytatást a nyílt világú FPS-hez.
Nagyot zuhant a Rage 2 iránti érdeklődés, a Team Sonic Racing az élen A Bethesda játékát 73%-kal kevesebben vitték haza, mint a múlt héten, ellenben az új Sonic versenyjáték nagyon jól nyitott a briteknél.

Üres világ - Rage 2 videoteszt A Rage 2-t vagy sokkal komolyabban kellett volna venni, vagy sokkal kevésbé. De végül két szék között beesett a pad alá.
Ettől a világvégétől még Mad Max is beájulna Az közel tízéves első részhez hasonlóan a RAGE 2 is egy jó, ámde nem kiemelkedő program lett.
Rage 2 teszt - őrült világ Nagyon furán összerakott játék lett a Rage 2, csak az id Software közreműködése mentette meg a teljes bukástól.
Rage 2 - két óra alatt végigjátszotta a jelenlegi rekorder Egy hete jelent meg a játék, és máris speedrunnerek rohannak át rajta.
Brit toplista: élre tört a Rage 2 Bár a fejlesztők öröme korántsem lehet határtalan. A Rage 2 eladásai ugyan elegendőek voltak ezúttal a toplista első helyére, ám az első részhez képest jócskán megcsappant az érdeklődés a játék iránt.
Rage 2 - minden jóval megtömték a sajtócsomagot Papírból hajtogatott kihangosító, távirányítós autó, felfújható baseball ütő, és még sok más került a Rage 2-es szatyorba.