Lövések hangja okozott pánikot a washingtoni Pride-on

A pánik miatt többen megsérültek.

2019. június 10. 10:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Balavány: Nem a Pride jelent veszélyt a gyermekeinkre Több mint négyszázezer nélkülöző kiskorú van Magyarországon, miközben a Fidesz frakcióvezető-helyettese a melegektől félti a gyermekeket.

Szodómiával erősít a gyermekeknek szánt Én kicsi pónim Állítólag Pride-hónap van, ezért természetesnek kellene vennünk, hogy egy leszbikus pónipárral erősít a kifejezetten kisgyerekeknek szánt Én kicsi pónim című rajzfilmsorozat.
Odajönnek az utcán, lebuziznak, leköpnek, sörösüveggel dobálnak A Pride szervezői meséltek arról, hova vezet, ha a politika gerjeszti homofóbiát.
Jennifer Lopez a hasizmait mutatta meg, Bella Hadid azt, hogy áll neki a göndör Hat emlékezetes szett erről a hétről: ott van még melltartóban gálázó Hilary Swank és az abroszban pride-ozó Halle Berry. Ki tetszik a legjobban?
Karácsony Gergely a székely zászló helyett inkább pride-os lobogót helyezett ki Zuglóban Ilyenek a prioritásai az ellenzéki főpolgármester-jelöltnek.
Amerika kapitány keményen beolvasott a Hetero Pride szervezőinek Talán érdemesebb megtanulni kezelni az érzéseinket, mint gyűlölködni.

Félmeztelen képpel ünnepel Ellen Page és kedvese Ellen Page és felesége művészi topless fotóval köszöntik a Pride-hónapot.
Elítéltek egy 2014-es Pride-résztvevőt Egy akkori ellentüntető jelentette fel a férfit, mert szerinte megsértette az emberi méltóságát.
7 ok, amiért a heterók idén is kimennek a Budapest Pride-ra! Te ott leszel?
Egymillióra büntették a Főpolgármesteri Hivatalt, mert blokkolták a melegjogi szervezetek oldalait Februárban írtuk meg, hogy a hivatalból még a Budapest Pride oldala is elérhetetlen volt. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság szerint a főváros ezzel nemcsak az érintett szervezeteknek, hanem az egész LMBTQI ...
Idén rendezik az első Pride-ot Észak-Macedóniában A Balkán-térség országai közül Észak-Macedónia az egyik utolsó, ahol még nem tartottak melegfelvonulást.
Kövér László lemondását követelte a Budapest Pride A tüntetés résztvevői szivárvány színű zászlókat lobogtattak.