A brit és az amerikai légierő is kapva kapott Bíró László találmánya, a golyóstoll után

Hetvenhat éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.

2019. június 10. 11:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Börtönbe kerülhetnek a Sala holttestét nyilvánosan megosztó fotósok Idén február hatodikán fedezték fel a Cardiff City argentin focistája, Emiliano Sala holttestét a La Manche-csatornában. Mivel két fényképész illetéktelenül tett közzé kegyeletsértő képeket, megbűnhőd...

Újfajta csapatkép készülhet a BL-döntő előtt, az UEFA engedett Pochettinónak Az argentin edző sikerrel kezdeményezte a korábban bevett gyakorlat megváltoztatását, ami szerinte nem volt rendben.
Hatalmas összeget ajánl a BL-döntős az argentin karmesterért Épp megvették, és már tovább is adhatják.
A Tottenham a Betis argentin középpályására hajt A Tottenham a Betis argentin középpályására hajt hir átigazolás angol Giovani Lo Celso Tottenham Betis panucci k, 05/28/2019 - ...
Ennél elmebetegebb fél percet futballpályán nem gyakran látni Az argentin meccsen rövid idő alatt sikerült minden elképzelhető módon meggyalázni a fair play-t.

WRC 8 - öt perc az argentin ralin A Bigben volt olyan kedves, és közzétett ötpercnyi gameplayt a WRC 8-ról. A versenyjáték jelenleg bétafázisban van, így a végleges változatra a látvány javulhat, és remélhetőleg a belbecs is fog.
Fucsovics a 17. kiemelttel kezd a Roland Garroson A magyar teniszező ellenfele az argentin Diego Schwartzman lesz.
A Chelsea rutinos kapusa hosszabbított A Chelsea rutinos kapusa hosszabbított hir angol átigazolás Chelsea Willy Caballero panucci cs, 05/23/2019 - 00:09 Willy Cab...
Delbonis ellen lép először salakra Fucsovics Genfben Az argentin mellett Ramos-Vinolas és Sousa a legjobb 16 között folytatja.
Két játékost már kinézett Griezmann helyére az Atlético Argentin lehet a következő sztárcsatáruk.
Igazi szerelmesei a húsnak - Az első, hivatalos magyar steaksütő bajnokságon jártunk Gyönyörű argentin rostélyosok, gyémántformák és túlmelegedett rácsok, pánikban kezüket tördelő szakácsok. Magyarország először rendezett hivatalosan elismert steaksütő-bajnokságot. Megnéztük.