4,7 milliót hozott zsebbe Szöllősinek a Puskás-hagyaték

Minden eddiginél jobb évet zárt tavaly a Puskás-relikviákat értékesítő cég, melynek legnagyobb tulajdonosa a miniszterelnök kedvenc lapjának főszerkesztője, Szöllősi György.

2019. június 12. 8:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Visszavonul Puskás Tivadar A Fidesz a Vas megyei önkormányzat 33 éves jegyzőjét, Balázsy Pétert indítja helyette Szombathely polgármesterségéért.

Pótlóbusz jár az 1-es villamos helyett egy szakaszon egy hétig A Puskás Ferenc Stadion és a Népliget között június 29-től július 7-ig buszok közlekednek.
A támadófutballon lesz a hangsúly A Puskás Akadémia új trénerének fontos lesz a közönségszórakoztató, támadó szellemű játék.
Skóciából eltanácsolt cseh csatárt igazolt a Felcsút David Vanecek két évre írt alá a Puskás Akadémiához.
Újra érzi a szagokat Puskás Peti Újra a megfelelő célra használhatja orrát az X-Faktor mentora, visszatért a szaglása. Esküszik, a vegán életmódjának köszönheti a csodás változást.
Összesen 50 munkás építette tavaly a Puskás Arénát Mármint papíron. Számtalan jel utal arra, hogy a megbízások jelentős részét szinte csak továbbpasszolják az alvállalkozóknak a közbeszerzések legnagyobb nyertesei.

Icipicit talán füllentett Orbán Viktor, amikor a Puskás Akadémia eredményeivel büszkélkedett Évről évre egyre lejjebb rakja a felcsúti lécet Orbán.
A Puskás-ügyi nagykövetnek 3 év alatt majd' 10 milliót hozott a Puskás-hagyaték Szöllősi György, Orbán Viktor kedvenc Puskás-szakértője sokkal többet kaszált a hagyatékon, mint Puskás unokája.
Lement a 12. Puskás-Suzuki Kupa is, az örök vesztes Felcsút hatodszor volt döntős, de most sem nyert Az orbánizmus teljes pompájában.
Hatgólos meccsen lett ezüstérmes a Puskás Akadémia Hatodszor játszott döntőt a felcsúti csapat a hazai rendezésű tornán.
Új stadion avatása, búcsúzással egybekötve Gera Zoltán búcsúzik - de csak a nagyválogatottól - az új Puskás Aréna viszont debütál.
Bejelentették, mikor nyitják meg a Puskás Arénát A világ egyik legnagyobb futballhagyományaival rendelkező országának csapatát, Uruguayt látja vendégül november 15-én a magyar férfi labdarúgó-válogatott. Az összecsapás helyszíne a Népstadion...