Már készül a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása

A Nintendo ledobta a nagy bombát, megtudtuk, hogy már fejlesztés alatt van az elmúlt évek egyik legjobbjának új része.

2019. június 12. 10:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019 - trailerrel jelentették be a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatását Egy ideje már tudjuk, hogy a Zelda csapat a BotW megjelenése után elkezdte a melót a következő felvonáson, de már előzetesünk is van hozzá.

E3 2019: Érdekes RPG-t villantott a Microsoft Amikor a "pen and paper RPG" kifejezést halljuk, akkor elsőre biztosan nem ez jut eszünkbe! Az RPG Time: The Legend of Wright a klasszikus szerepjátékok elemeit ötvözi egy fiatal kisfiú fantáziavilágá...
E3 2019 - Breath of the Wild-szerű szerepjátékkal készül a Ubisoft? Néhány dolog már kiderült a Ubisoft idei konferenciájáról, viszont nagyon úgy tűnik, hogy azért még bőven tartogat meglepetéseket a cég a tarsolyában.
Asztali szerepjáték készült a Zelda franchise alapján, teljesen ingyen letölthető Ha nem tudod kivárni a következő Zelda megjelenését, akkor hívd össze a haverjaidat és alkossátok meg magatok a saját RPG kalandotokat.
The Witcher 3: Wild Hunt - Switchre is megjelenik? A Fehér Farkas a Nintendo hibridjén is szörnyvadászatra indulhat.
The Witcher 3 - jöhet a switches átirat? Az ázsiai Taobao online webáruház oldalán bukkant fel pár kép erejéig a The Witcher 3: Wild Hunt Nintendo Switchre szánt verziójának a doboza. Elképzelhető, hogy a Nintendo konzoljára tart a CD Projek...

Robin Williams lányából gyönyörű nő lett - Fotókon a 30 éves Zelda Robin Williams lányát mindig is vonzotta a reflektorfény.
Durango: Wild Lands - megjelent a dínós MMORPG Világszerte elérhetővé vált a Nexon online játéka, amely leginkább mobilos ARK: Survival Evolvedként írható le.
THQ bejelentés #1 - Jön a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom remake A 2003-ban megjelent játék teljes felújítása a tervek szerint jövőre jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.
Egy formatervező megálmodta az új Nintendo Switch kinézetét Fontos leszögezni, hogy rajongói képekről van szó, de jó eljátszani a gondolattal, hogy akár ilyen is lehet a Switch új verziója.
Super Smash Bros. Ultimate - VR-támogatást hozott a legújabb frissítés Mostantól kezdve a Nintendo Labo szemüvegét használva is bunyózhatunk.
Overwatch - már csak a Super Smash Bros. hiányzott a játékból Most már a Blizzard lövöldéjében is úgy harcolhatunk egymással, mint a Nintendo népszerű verekedős játékában.